Alella Cosas que me gustan

Alella Leaks…2. Facebooks…

Avui m’he passejat amb ganes, (i poca convicció val a dir), per els facebooks de les diferents forces polítiques d’Alella, o els que el tenen, o els que he sabut trobar. L’exercici me’l mirava amb poques ganes però m’ha arrencat el riure fàcil desde el primer moment.

No sé per on començar: havia de fer-ho, volia saber que volien, que farien del nostre poble. Quin era el “masterplan” o si en tenien un. He de dir que francament, tots els partits grans semblen omplir-se la boca de mil promeses que, o no tenen cap sentit ni en la seva redacció, o simplement pleonasmen el que ja existeix, o tranquil·lament, semblen dedicades a essers d’algun altre planeta. Melmac potser?

Alguns com els de C que no CIU, s’ho han currat i desde fa dies: entre fotos desenfocades, frases estil lapidari i mini-resums biogràfics son, d’entre tots, els que més han treballat per ara el seu 2.0, m’agrada!; però també és veritat que si es fa l’esforç d’ anar endarrere amb el cursor, (una feina intel·lectualment no molt excessiva) s’adona que: les frases es repeteixen, i que manquen de cap contingut. Tipus comunicació FLASH em sembla perfecte, però quan el lector esta menys aborregat i s’hi fixa, la comunicació se’ls torna FLUSH. Hi ha però una cosa que em preocupa, perquè citen l’alcalde actual? Com deia en Henry Ford: Bé o malament, al final parlen dels meus cotxes.

Quan anem a UNIO, que no CIU ja que han trencat peres, la darrera entrada que ens trobem es una de l’amic Berzosa: (catapultat del P.P.) i no puc evitar un petit somriure pensant en el tarannà de la formació i el perquè de tot plegat d’en Monzó. Esperem però, que no és converteixi en la “Magnitud de la Tragèdia” del mateix autor, i tot no acabi sent l’art d’aguantar una pizza amb algun dels membres.

Passo per la CUP i altre cop me n’adono que la formació és seria, que té la seva raó d’esser i que m’agraden. Segons l’amic Artur, els hauria de votar. Ja veurem Artur, ja veurem…

PSC es un dilema: un ja no sap si posar això per trobar-los i veure que la darrera entrada que si troba és un vídeo d’un galgo estirat al sofà? O simplement fer un “apaga y vamonos”. Però al final descobreixo que es diuen “Alella Primer”. Algú més ho sabia?? O millor dit, algú més que no estigui al rovell de l’ou en té constància? Sembla mentida que una candidatura que podria ser molt potent tingui una campanya 2.0 tan pobre i em pregunto qui fa de webmaster (si es que en tenen algun). 5 posts en un mes i escaig contra 100 i escaig dels Convergents?

Gent d’Alella, penja fotos del sopar que segons el Sr.Berzosa era de pagament, i demana diners al darrer post. Es a can Cabús? Una mica Unióland? Almenys hem d’admetre que la transparència és total, o ho sembla, però sempre, intuir, ha estat més atractiu que veure. Em sembla divertit que mentres tots son organitzacions polítiques, ells es diguin organització comunitària, i com sempre, no acabo de veure-hi clar què em proposen.

I finalment ERC, o els Franciscans o Sumem per Alella. Així com als de C que no CIU la Gent son ells, als socialistes no hi ha gent, i la gent de GdA son notòriament panteres grises, que no esta mal, a la candidatura franciscana trobem sang jove, i moltes ganes. Suposo que després de 3 mandats és evident que el primer que ens vé, que no bè, al cap és producte envellit. En aquest cas a cop de foto, (ha robat ERC a C que no CIU el seu primer fotògraf?) ens proven de dir que no, i donen suport la seva candidatura en la feina feta, i la que els hi queda per fer. Som Alella….i la resta no ho som?

Nois les campanyes 2.0 de comunicació que esteu fent son summament avorrides. Potser el millor de tot, per ara, es el HIT del Berzosa rotllo infiltrat a UNIó, i el vídeo del gos al sofà.

alfenici@gmail.com

0 comments on “Alella Leaks…2. Facebooks…

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: