Alella

Alella Leaks 5…principi de campanya!

He marxat a Sicília i la campanya, pròpiament dita, ha començat. Ha estat un flash! Marxar d’un poble relativament tranquil per arribar en un “redecora el teu poble” amb cares conegudes i algunes que per molt que les vegi penjades dels arbres no sé, ni sabré mai, qui son. El que tenen les municipals és que de cop i volta et trobes a la Maria Rafa pinzell en mà postulant-se com a membre de llista, o simplement al d’Unió que ja no Convergeix, amb una cara realment d’orfe. Ho han fet a propòsit? Vull dir el que posés cara de pena… Algun dels candidats o candidates han passat per un lleuger, o no tant lleuger photoshop, que s’agraeix francament, i altres han optat definitivament per hipsterizar-se perquè de fet està de moda.

Ara és el moment, i aquella gran foto de tots a la pista de Atletisme del poble, si, la de la corba forçada, es fa realitat amb ets i uts. S’ha donat el tret de sortida, i després del canapè i copeta obligada, amb intervencions de Discjòqueis o gent que vé de no sabem on, i aniran a algun altre lloc, per fer el discurset de rigor, ara, ens trobem amb quinze dies d’infart o no, tot depèn del temps que un li dediqui o les ganes que tinguem de escoltar el que ens diuen.

Però, podem condensar en 15 dies els propers 4 anys? Els de C (que no CIU) fa dies que ens taladren amb un tralali de frases inconnexes amb propostes, PSC han canviat radicalment el Galgo Time, per una proposta més propera i assequible, La CUP és la CUP, Gent d’Alella com de costum ens presenta gent que son d’Alella, del P.P. no he vist ni un cartell (deu ser que en el seu món imaginari ja han guanyat) i els de ERC i tot el seu seguit de agrupacions ad-hoc ens presenten un gran programa de coses que han fet, i que volen continuar fent.

Es complicat, i no us diré encara cap a on inclinarem nosaltres el nostre vot. Votarem dos cops, com bloggers i com residents a un poblet del maresme, però no crec que cap dels cartells ens influeixi gaire. Les cartes estan donades i ara és el moment del cos a cos, un moment per cert on certs candidats hi tenen moltes mancances i altres s’hi mouen com peixos a l’aigua.

Jo sempre he estat del cos a cos, com deia un ex cap que vaig tenir a una feina, guerriller a tope, i bastants dels que es presenten semblen tenir un petit problema amb això. Tinc la sensació que els hi va més el plasma que el contacte i per descomptat, semblen i es fan transparents a tot el que no els sigui un seguidor d’entrada. Endogamia? O simplement poques tables? O Potser solament un cert i lleuger fàstic per la gent de poble? El que és ben clar és que sense baixar a l’arena poques guerres es guanyen, i qui l’ha guanyada els darrers cops n’és un mestre en tota regla, i el seu equip també, se’ls hi ha de reconèixer. Als altres: tant difícil n’és de copiar un estil que funciona?

A cop de cartell, exagerat en el cas de la Marzo que ha oblidat empaperar-me el bany de casa, (quina quantitat de cartellera!!!) i a cop 2.0 no es guanyen unes municipals, sinó que es deuen guanyar a cop de carrer, (que li diguin al Albino), i no ho dic per experiència, però si el Papa es dona banys de masses, suposo que els alcaldables haurien de convertir-se en Sra’s Francis full time durant 15 dies per poder dur a terme després els seus projectes durant 4 anys.

Heu vist que CAP candidatura ens ha dit realment què farà?

Transparència sembla una paraula de moda, “mira tot el que he fet” una altre, “mira que s’ha fet desde que hem van deixar entrar” un altre, jo soc com tú (Gd’A) un altre (per cert molt suat, com a estratègia) (em pregunto si la foto del PP a nivell nacional seria la de un Gilipolles), o …Però algú ens diu què farà????

NO, cap d’Ells ho ha fet.

Podeu dir-me a alfenici@gmail.com què ens cal a Alella?

2 comments on “Alella Leaks 5…principi de campanya!

  1. Oriol Font

    Bona nit,

    Sóc l’Oriol d’Alternativa-Cup, nosaltres demà fem un acte expressament per presentar les propostes i projectes que hem treballat per a la pròxima legislatura, et convidem a venir i a continuar amb el teu mordaç anàl•lisi de la campanya que trobem d’allò més entretingut

    Me gusta

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: