Alella

Alella Leaks 8…Perquè hauriem de votar a la GLORIA MANS (Alella Primer-PSC)

M’acabo de llegir el Programa del PSC, o he de dir Alella Primer-Candidatura de progrés? Em sembla, per posar un contrapunt, estrany, que se’n amaguin de que son PSC… O és potser per els independents.

11140294_359914867548355_7635997906255787222_n

El programa en sí no té cap punt fluix, tot correcte, tot…massa correcte? No em mal interpreteu, és un programa fantàstic, amb grans idees per escrit, amb mil coses que es poden fer, però apart de arranjaments de rieres fins al camp de futbol i canonge, potenciar serveis per la gent gran (taxi) i algun altre punt emblemàtic com el “apats en companya”, entranyable, i alguna que altre cosa més, la resta, és somiar truites, per molt que somiar-les sigui possible, i a molts ens agradi aquella frase que diu “siguem realistes i construïm l’impossible”!

M’agrada el plantejament encara que el veig aplicable a qualsevol poble, m’agrada com d’específic és encara que ser tan específic i general a la vegada és complicat, i m’encanta aquesta vessant tant recollidora de suport a la gent gran i als que ho passen malament, perquè és veritat, aquí, a Alella, la gent, molta gent, ho passa malament.

Desde el Punt 2.1 fins al punt 2.5 és per treure’s el barret i qualsevol partit amb cara i ulls l’hauria de sota-signar no pas com a programa sinó com una obligació pura, i dura. Per la resta…un programa previsible, sense sorpreses.

Jo em pregunto i li pregunto al Al: perquè hauríem de votar a les moltes Mans que ens proposa la Glòria?

Soc d’esquerres és veritat, però no totes les esquerres em convencen, Però la gent que hi veig a les fotos, que en conec uns quants, si que ho fan. És veritat que no els conec a tots, però si gent, amb criteri, amb personalitat, amb caràcters molt concrets però gent que valen la pena com en Montes o en Raül, aposten per algú com la Mans; o simplement, si la Mans ha sabut aglutinar gent tant diversa com la que porta en el seu cartell, ja es un gran pas endavant encara que no definitiu, per pensar que son, una bona opció de vot. Mai he sabut perquè però la Glòria, encara que tingui alguns detractors, en conec uns quants, sempre m’ha semblat algú dialogant, amb un sentit molt proper per el poble i sobretot mai me n’ha parlat mal de ningú, curiós.

Ja ho vaig dir l’altre dia, però en cas que no us convencin les esquerres independentistes, o franciscanes, per una Alella sostenible, de esquerres, solidaria i dialogant, no teniu millor opció que votar a la Mans, que tot sigui dit, s’acompanya d’un gran equip.

El problema serà que algú confongui una opció de país…aglutinant C que no CIU, i oblidi que ens mereixem un poble socialment assequible obert i solidari.

Per cert: la pagina web alella.socialistes.cat no us funciona…

1 comment on “Alella Leaks 8…Perquè hauriem de votar a la GLORIA MANS (Alella Primer-PSC)

  1. Glòria Mans

    Al: Gràcies per l’anàlisi programàtic 😉
    Recullo el “fallo” tècnic a la web. Demà ho comunico per tal que ho solucionin! Thanks!

    Me gusta

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: