Alella

Alella Leaks 10…Perquè hauriem de votar a Gd’A.

Com costa dir perquè NO hauríem de votar a Gent d’Alella, i que fàcil és de dir perquè SI que els votaria. En el meu cas crec que no els votaria perquè tinc la sensació que el gran problema de la formació es la Marzo, una mica com els de L’UPyD. És curiós el tema sigles UPyD Gd’A, aquesta minúscula, fent l’ullet a classes populars i provant de fer-te la passar sense l’adreçador. Soc com tu… En fi, tots hem fet alguna classe de branding a ESADE per veure-hi el què.
El programa de Gd’A es un bon programa, de fet per ara es un dels millors que he llegit i m’entren ganes de votar-los, és bàsicament una decàleg o trentacaleg de coses fantàstiques que podríem fer en aquest poble. Em costa la financiació, perquè per fer tot el que volem fer sense un duro, és complicat, de fet és impossible.
Coses que fan que no me’ls cregui son per exemple que fet i fet em passaria la vida de referèndum en referèndum, a la suïssa!, que està molt bé però no és pràctic. Baixar l’IBI… queda bé però és massa electoralista per creure’s-ho, fer servir els equipaments escolars per altres coses, per la ciutadania, per….no home: cada cosa té el seu lloc, i cada lloc la seva cosa.. i finalment un parell de guindes que m’han fet caure de la cadira: un rocòdrom on hi ha la pista de skate (un lloc especial perquè els nostres fills es trenquin la crisma 4free) (em pregunto quan ens proposaran fer ponting gratis desde el pont de l’autopista) i sense dubte el millor de tot: EL RAMAT DE CABRAS, que es menjaran tot el que no tingui 1,30 d’alçada i de les que en traurem formatge D.O.Alella (MARZO’s DIXIT) i que farem servir per les recepcions oficials a l’ajuntament o a la plataforma Europa 2020. Enfí, jo tinc un gos D’Atura Mercè, però em cal saber de quina raça seran les cabres: seran La Mancha? Saanen (totes blanquetes)? Toggenburg o Boer
, o Española? Jo personalment em decanto per les d’angora, que fan formatge i llana. Us imagineu el cartell a l’alçada del Parking de Bicis (o mausoleu) compra’t un formatge que et regalo un jersey D.O. Alella?
Gent D’Alella, el programa és espectacular, però poc real, bastant poc real, de fet totes les coses que proposeu son coherents però fent anàlisi d’una plana, més del 70% és complicat d’acomplir. Una pregunta així al vol: els nanos que van a la pública compartiran els seus espais amb el poble…les escoles privades del poble faran el mateix donat el fet que en fan servir també tots els serveis? (els del poble em refereixo)
Doneu poc joc als avis del poble: Targeteta rosa, tres columpius 3º edat, i compteu amb els voluntaris (quins?) per donar-los serveis. Aquí crec que heu tingut un error, ja que els mateixos que van poder pagar el menú a la vostra presentació son als que dirigiu unes propostes tan febles i amb poc contingut. De fet 2cm i mig dins de 9 pagines de programa. Jo ja soc vell Mercè, i tú, també, potser uns quants CM més ens haurien anat bé!
Per la resta: la sempre avorrida D.O.Alella, blindar urbanitzacions amb el permís de la gent enlloc de fer un poble més segur i menys dissuasiu, una petita rialleta al comerç local, i francament poc més.
Per cert Gd’A heu escrit entre línies que voleu expropiar les grans cases d’Alella, buides, (qui mirarà si estan buides o no), una mica Stalinià no? La casa de la vostra cap de llista esta buida? O la fareu servir de Formatgeria?

se m’ha colat una foto de la mercè a la presentacio del P.P. menjant un canapé: era de formatge?

11155166_1143501012330658_6316809978361512305_o-2

En fí, és un gran programa, penjat una mica tard. El millor que teniu és la gent de la llista, el pitjor potser, la cap de llista. Hi ha moments que les jubilacions son recomanables per fer que els projectes prosperin. I Gent D’Alella és un projecte de futur.

Us passo un video de la famosa Coloma en plena exhibició cabril per si ajuda! Jau Coloma! Ciao Mercè!

2 comments on “Alella Leaks 10…Perquè hauriem de votar a Gd’A.

 1. Sense un duro?:
  Més de 45 milions d’euros gastats entre 2011 i 2014; és a dir, més d’11 milions anuals per a una població de menys de 10.000 habitants…. no son res?
  UpyD
  Ja m’agradaria estar prima com la Rosa Díaz; una comparació que em sorprén!. Per cert, UPyD es va constituir el setembre de 2007, aleshores, Gent d’Alella ja exisitia i s’havia presentat a les municipals del mes de maig.
  IBI:
  Quan el franciscano incrementi les esqualides bonificacions de l’IBI (que ho farà si governa) t’ho creuràs, oi?. Doncs si governa gdA estalviarem 300.000€ el primer any que aniran directes a rebaixar l’IBI. Per cert, entre en el comparador sobre l’IBI d’El Confidencial: Alella l’ha incrementat en un 15% en 4 anys,
  Cases grans:
  En lloc parlem d’expropiar cases grans, sí d’arrivar a acords amb la propietat per a que tinguin un ús.

  Le gusta a 1 persona

  • Hola Mercè,
   Gracies per el teu comentari donant llum sobre aspectes del meu escrit. Per cert us he enviat un cuestionari a la vostra adreça de facebook per si voleu contestar-lo. Gracies per els comentaris!
   Al.

   Me gusta

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: