Alella

Alella Leaks 11, perquè hauriem de votar o no a UNIÓ, o Humedece!

11181849_871408369586560_8389125034288178835_n

Es complicadíssim escriure sobre humedece, (UMDC), sense tenir el programa davant. Estic convençut que el tenen però definitivament per a mi ha estat impossible trobar-lo, sols he pogut trobar una octavilla i una sana promesa incomplerta de que aviat el tindrien. A la seva pàgina de facebook, no hi és, 4 fotos, una on penjen cartells amb nocturnitat, l’altre borrosa i mal feta on algú molt al fons, treballa.

El Sr.Izquierdo fa cara d’estar trist, com abandonat per C (que no CIU), em recorda a aquell cartell que ens va amargar a tots la infància que deia “ell mai ho faria”… De veritat Sr.Benjamí que no podíem somriure i donar-li una mica d’alegria a la pose? No el volem ballant la Macarena, però que la Xatart i el seu equip ja no formin part de la seva família, francament i vist desde la llunyania, no és cap pena ni problema, sinó que fins i tot podria bé esser un “asset!”

nolabandones

Com que no ens coneixem, no tinc raons de pès per dir perquè si o perquè no l’hauríem de votar. Ha estat, vostè, com en Berzosa, un altre volatilitzat de darrera hora, i suposo que aquest lastminute shut, l’ha deixat tocat.

El seu programa no té rès d’interessant: ni cabres omnívores de tot el que faci menys de 1,30 m com la Marzo, ni propostes Pera com l’Anne, ni … ni rès. El seu programa no té rès de rès, és un programa que podríem presentar a Talavera de Raya el Cuerno, o al Masnou, o a un poblet perdut del centre de Baviera…

Tot fet a darrera hora amb un “en breu publicarem els detalls del nostre programa electoral”, amb una foto amb noms que no segueixen l’ordre de la gent i fet, tot plegat, amb moltíssima poca gracia.

No entenc molt bé el perquè presentar-se amb tant poca cara i ulls ja que al cap i a la fi la imatge pròpia és l’única cosa que ens identifica, i no podré mai evitar a partir d’ara identificar-lo amb aquets dos cartells.

ell_no_ho_faria

Els hi prego, i ho dic sincerament que si tenen un programa me’l facin arribar a alfenici@gmail.com i rectificaré aquest escrit.

Votar-los avui i vist lo vist, també es una cosa que ell tampoc mai faria.

Això tot plegat, m’hUMeDeCe els ulls un montón, si escolta aquesta cançó sobretot, no pensi en tornar, faci el cor fort. Recordi que pot ser un asset no estar amb C, mai se sap!

0 comments on “Alella Leaks 11, perquè hauriem de votar o no a UNIÓ, o Humedece!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: