Alella

Alella Leaks 12, perque votar o NO a C (que no CIU), Xatart.

Convergència, que no CIU, és de llarg el plat de mal cuinar de l’Alella Leaks… Perquè hauria de votar a la Xatart, l’Osorio, la Blasco o en Bofill…(per cert aquets dos darrers son els únics que proactivament saluden o conversen, els altres , els has d’arrencar les paraules o simplement exerceixen la tàctica cono). (S’aparten). És curiós que en plena campanya, que de fet tinc la sensació que van començar-la al Gener, no tinguin un moment, ja sigui al bar de dalt on l’esmorzar és diari (per cert tots treballen com jo desde casa, o és que viuen alguns en una excedència perpetua per poder esmorzar dia si, dia també) o creuant-se al mig del “village” amb alguns dels que escrivim aquest blog, per saludar i dir bon dia. Deu ser un tema de castes.

Encarar-me amb el programa Xatart es com encarar-me a un buit existencial, no diu res. De fet em parlen de coses que ja existeixen, que ja es fan desde fa 10 anys, o que fins i tot son projectes en marxa o que sortien en el programa Franciscà de fa 4 anys. Tinc la sensació que a C que no CIU (recordeu bé això, perquè la Cristina a volatilitzat a UNIÓ) s’involucra en un déjà vu. Potser l’únic punt interessant de tot, tooooooot el programa es la creació de la regidoria de agricultura. La crearan per donar-la a la Marzo per inquibir les seves Cabres omnifàgiques dins de la legalitat?

Tinc la sensació que sota el segell, la estampa de País, d’un gran President com en Mas, s’amaga darrera gent que pot ser molt potent i gent que francament, doncs no. Cap punt del programa diu rès nou. És una mica com provar amb mil cartells, (van a ritme Marziá), revolucionar el electorat Convergent d’aquest poble. Alella (i deu ser l’única cosa que els pot salvar) és Convergent, però localment Franciscana, fins a dia d’avui. Tenint la seguretat que cada dia hi ha més vagancia cerebral pot ben ser que molts votin a la candidatura Xatart.

Catalunya és guenya, malpensada, rancorosa i deliberadament parasitaria. Xatart, o C que no CIU, emparant-se en un pacte de país s’alia amb en Francisco, i s’alimenta de la feina feta, que no en comú. C (que no CiU) no em preocupa, potser el que em fa por es un pacte , ja a priori, de l’Andreu amb els seus aliats més útils, que de llarg son els menys brillants, emparant-se en un pacte de país que ni existeix, ni ens el creiem. Potser el problema es diu Andreu i no Xatart, ja que de candidatures com les de C, (que no CIU) les podem trobar per tot arreu, perquè no son difícils.

Abans he escrit una paraula: Parasit. Vull deixar clar que no dic que ells en siguin, sinó que la candidatura ho és. No es proposa rès que no estigui ja en marxa i s’en apropien de coses que potser fins i tot ja estan acabades. Tenen globus, boligrafs, cartells dels bons, (millors que els dels altres), però no tenen imatge, i tampoc cap projecte.

Potser el gran problema que tenen a C (que no CIU) son els seus tres caps de llista, 1,2,3, i potser 4, i pot ser que el principal problema que tingui Alella és que els Franciscans hi vulguin pactar. Ja sabeu que diuen de qui és el rei al país dels cecs?

Deia fa dies que el gran problema de Gd’A es la Marzo, tal vegada la absència de idees, projectes i empatia es el gran”però” de la candidatura de C. Un punt indiscutiblement a favor, és que el fotògraf de la campanya és un crack, la feina era complicada, i ha sabut treure el milloret de cada un de la llista. Potser l’únic punt a favor.

0 comments on “Alella Leaks 12, perque votar o NO a C (que no CIU), Xatart.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: