Alella

Alella Leaks 13, perquè SI o no hauriem de votar a ALTERNATIVA PER ALELLA – CUP.

Parlar de la CUP a Alella, o de l’Oriol, la Inés, El Bruno, el Domènec, l’Helena o un llarg etc de gent, és parlar de gent implicada. La primera sensació que tens és implicació, una idea ben clara, un sentit en tot el que et diuen, i sobretot una decisió que es té quan s’és jove, i, que sovint es perd quan et fas gran abandonant-la per un sentit més pragmàtic de l’existència.

Soc d’Esquerres, no puc evitar-ho, ja tindré temps per fer-me vell, de dretes, i potser defendre idees menys agosarades o no defendre’n cap.

La CUP hem recorda molt als primers mandats de ERC-La Garnatxa, la CUP em porta aire fresc, té un programa que diria que és més que solvent, amb bastantes menys vaguetats que moltes altres formacions que es presenten, em sembla seriós, un pel arriscat, però amb una visió concreta.

Quin podria ser el seu punt feble? El seu punt feble és més que clar: una societat relativament benestant, de mitjana edat, i amb poca tendència ni afició per la novetat.

Quin és el seu punt fort? El seu punt fort es un gran programa, i ganes de tirar-lo endavant. No estic d’acord amb tots els punts, però si que és veritat que amb els que discrepo m’han fet pensar i veure que les coses també poden ser diferents. La CUP construeix, o ens fa veure un estil de poble integratiu, social i transversal, potser una mica controlat, es veritat, però envaïts per el sentiment de descontrol que impera sobre els poders, a la nostra societat, i no parlo del poble, sinó de fets esfereïdors com que la seu del partit que governa a la generalitat estigui embargada, el cas pujol, o que jutges diguin que el partit al govern central del nostre país veí, es un entramat latent i viu de corrupció generalitzada, és evident que la joventut, i aquest cas la proposta CUP desitgi abans que tot transparència. Li cal al poble aquest “posar tots els papers sobre la taula”? Afortunadament estic massa lluny del dia a dia municipal per saber-ho, però de lluny i coneixent el personal, diria que no. Enfí, que cada pal aguanti el seu paller.

Reconec que el meu consistori ideal seria un govern d’esquerres, entre la CUP, ERC (tralalá), i la Mans. Potser podríem deixar una regidoria de Agricultura i ramaderia per la Marzo i les cabres, però per la resta, aquest coktail seria de llarg el que em beuria cada dia els propers 4 anys. Seria difícil encabir a tothom, però és veritat que tindríem un govern preparat, format per gent preparada, i dins l’arrel més profunda, una mateixa identitat.

Ara em direu que no tenen res a veure aquests partits… Es veritat, i els seus líders son molt diferents, però, crec sincerament que l’encaix seria possible. I sobretot beneficiós per el poble. Penseu a ara fa 3 mandats, un petit grup de gent d’aquest poble va confiar en un Andreu a l’època molt jove. Us podríeu imaginar que podrien fer els de la CUP, aliats amb el Franciscans, i la Mans, amb aquest poble que es diu Alella? Un poble amb els recursos suficients per convertir-se en un paradigma de sostenibilitat, i bon viure?

Definitivament és una opció a tenir molt en compte i potser, superades les primeres diferencies, el millor dels aliats.

11174928_441893012646791_2028921370194084433_n

0 comments on “Alella Leaks 13, perquè SI o no hauriem de votar a ALTERNATIVA PER ALELLA – CUP.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: