Alella

15 preguntes per un candidat. Glòria Mans – Alella Primer. Alella Leaks 17

Hem enviat un questionari a tots els candidats amb les mateixes preguntes, i aquí us publiquem les seves respostes, tal qual ens les envien.

Gràcies Glòria!

1.- D’on surts? (sé que tens un equip, però parlem de l’alcalde)

Sempre m’han interessat els temes socials i tot allò que comporti una millora de la nostra societat. Des de ben jove que la meva manera de pensar ha anat molt lligada als valors del socialisme, d’aquí a que l’any 2004 em decidís a participar activament en la política, pensant que les coses, s’hi s’han de canviar, s’han de fer implicant-se des de dins.

2.- Esperit de transparència o esperit per evolucionar?

Des del meu punt de vista un concepte no està en contra de l’altre. La gestió del bé comú ha de ser el més transparent possible i nosaltres com a ciutadans hem d’evolucionar continuament. La pregunta és, cap on volem evolucionar i quin món volem deixar als nostres fills i filles.

3.- Que esborraries dels darrers 10 anys d’Alella?

Segurament hi ha coses que es podrien haver fet millor, però les decisions es prenen en base al context del moment i dels recursos dels que es disposen.

4.- Quina és l’obra que més feliç et faria continuar?

No només n’és una! M’agradaria veure fet realitat el nou equipament sociocultural, la Biblioteca i arxiu històric, el passeig definitiu que enllaci el centre del poble amb els barris d’Alella de mar o resoldre l’accés a l’autopista.

5.- Think Global Act Local?

Si aquest concepte l’apliquem a la política, cada tema té el seu lloc de debat i en aquestes eleccions municipals penso en Alella i actuo, si em fan confiança, per Alella.

6.- Creieu en un pacte nacional o en un govern solidari i proper?

Un govern solidari, proper, transparent, just i ètic.

7.- Disposats a pactar o disposats a governar?

Disposats a governar arribant a acords amb les altres formacions, sempre i quan compartim programa i manera de fer.

8.- Quina seria la vostra màxima obra de govern?

Ser capaços de satisfer les necessitats del poble i de la seva gent. Quan m’he trobat un veí o veïna d’Alella que m’ha agrait la feina feta, això ja és una màxima.

9.- Quin és el teu primer record històric viscut de primera mà?

En política, el cop d’estat del 23F de1981.

10.- Ens mereixem un futur millor o un millor futur?

Ens mereixem un present millor i treballar entre tots per assolir un futur que garanteixi un món millor des del punt de vista social, econòmic, que sigui respectuós amb el medi ambient i més just.

11.- Amb qui no pactaries encara que el poble en fós la clau?

Pactaria amb tothom amb qui es pugui treballar pel bé del poble i amb qui compartíssim una bona part del projecte.

12.- De què te n’arrepenteixes a la teva vida i de què et sents orgullós?

A la vida tot són experiències i ens anem construint en base a aquestes. Em sento molt orgullosa de la meva família i dels amics i amigues que estan al meu costat.

13.- Per què ser alcalde i no enginyer?

Alcaldessa, per una clara vocació de servei a la ciutadania.

14.- L’equip dels millors o el millor equip?

El millor equip possible, per aconseguir el millor per Alella.

15.- Posa’m un tweet dient-nos per què t’hauriem de votar.

votar @alellaprimer es garantia de bon govern, perquè tenim el millor equip i perquè posem per davant els interessos de la ciutadania #Alella

1 comment on “15 preguntes per un candidat. Glòria Mans – Alella Primer. Alella Leaks 17

 1. Vaja guerriller de tres al quarto que estàs fet, Al Fenici!
  Tant criticar l’absència de programa electoral de la majoria de forces que es presenten per aquestes eleccions i quan els invites a parlar de les seves candidatures no els forces a fer-ho dels problemes reals del poble, i els hi fas una entrevista plena de tòpics i banalitats que sembla un exercici d’escola de primària.
  M’hagués agradat llegir propostes de que fer, per exemple, amb la riera. Es cert que ja no s’endur a ningú ni arrossega cotxes però quan plou amb força encara hi ha llocs que s’inunden i per on es perillós passar. I també es cert que algun dia caldrà posar una mica d’ordre als extrems no soterrats i decidir que es fa amb ells.
  O la mobilitat, per a mi una de les assignatures pendents d’aquest poble, on sembla que no es pugui fer res sense el cotxe. La rotonda en hora punta no funciona si no es a cop de “pito” i molts conductors semblen conduir segons un codi de circulació que dona la preferència als cotxes d’alta gama en lloc del que ve per la dreta o puja per davant la residència. Hi ha un parking per a bicicletes però no hi ha un carril bici que porti en lloc. Quan jo era crio Alella tenia molts més llocs accessibles en bicicleta que no pas ara.
  O la Torre del Governador, més coneguda aquí com els “Padres”. Amb el cor a la mà costa de dir perquè molts en tenim un molt bon record d’aquest paratge, però tocant de peus a terra, que voleu que us digui. Millor enderrocar-la la Torre i fer un parc com deu mana amb els seus jardins. Sabeu que no hi ha cap parc a Alella que des de el bell mig la meva filla petita no pugui tirar una pedra fora?
  O la seguretat dels veïns de les urbanitzacions. Què cal fer? Armar-los? Video-vigilancia? Restringir-ne el pas als veïns?
  O la promoció econòmica del poble. La cultura del vi esta de moda i els cellers de la DO d’Alella son els més propers a Barcelona. Allà hi ha una Ruta del Modernisme, aquí podríem fer una Ruta de la Viticultura pels diferents cellers de la DO on també es podrien organitzar els enotast en millors condicions que davant de Can Lleonart.
  O com han de ser i perquè han de servir les principals instal•lacions municipals com el Mercat, el Casal i la Biblioteca. Nous equipaments que haurien de portar també nous usos i serveis.
  O si ens hem de resignar a pagar el peatge de per vida o aprofitem el ninot i la pira de Sant Joan i en lloc de posar-los al bell mig de la riera davant del “Xorli” el posem a la cabina dels caixers de la Concesionaria. Ai que em vindran al darrera els Mossos per apologia del terrorisme!
  I amb això acabo. Però abans voldria dir una cosa més perquè jo no sóc tan pro franciscà com tu i penso que sort en va tenir l’Andreu d’heretar les obres del soterrament de la riera pràcticament acabades perquè si no, no crec que l’haguéssim reelegit tantes vegades.
  Agrair-te la feina que has fet i espero que el diumenge la gent del poble vagi a votar amb les idees una mica més clares gracies a la teva dedicació i comentaris.

  Me gusta

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: