Alella

Alella Leaks 21. Els resultats. Felicitats Andreu!

Parafrasejant una frase famosa i canviant-la, potser no ens hauríem de preguntar si aquest alcalde esta a l’alçada del poble sinó preguntar-nos molt sincerament si tots nosaltres estarem a l’alçada d’aquest gran alcalde.

És complicat gestionar aquest “dia després” de les eleccions municipals del poble.

Per uns, ERC, afortunadament per tots (al meu entendre) han estat refrendats per la gent del poble, amb un 25% més de vots (482), per tota la gestió dels darrers 8 anys. Era una situació complicada, ja que un cop a la vora, sols quedava volar, o caure com un pes mort a les foscors de l’abisme. Han volat, i de quina manera i ara esperarem veure la guinda d’un pastís cuinat amb moltes ganes desde fa molt de temps.

Els altres han complert el que s’esperava, excepte per el P.P. que tothom pensava mort i que un cop més sorpresivament treu un regidor. La CUP es planta com el nou de la classe i tindrà 396 ànimes amb moltíssimes ganes de fer coses. Es sa! Gd’A es celebra a ella mateixa però hauria de veure que al cap i a la fi, sols han aconseguit 24 vots més que fa 4 anys. (una misèria tenint en compte el desplegament de cartells que ha fet la Marzo); i els socialistes amb la Gloria Mans creixen 39 vots, fent del no participar amb les sigles de partit i el proposar una llista coherent, un bon fruit.

Aquí, la bufetada tremenda, terrible, el K.O. no tècnic sinó total se l’ha endut C, (que no CIU). Com es gestiona això? Com després d’acabat el recompte es cuina la sopa del dia següent. La primera a caure a estat la Cap de Llista, la Cristina Xatart que ja ahir a les 11 ens comunicaven que dimitia, desapareixia, es borrava…però ens deixa qui sap si alguna cosa pitjor, l’altre part del duet com ho diu la Revista Alella: l’Ossorio.  No en conec un ni l’altre, però podria ser una mica com marxar de Guatemala, per anar tal vegada a algun altre lloc.De fet quan a una bici que ja no funciona li treus una de les dues rodes el que queda es basicament inservible.

Perquè CIU s’ha esfondrat? La campanya estava buida de contingut i això la gent ho ha vist. Els seus primers caps de llista eren buits: de fet ho continuen sent. Han oblidat que l’important es la gent i no un mateix i ni el tactisme, ni la política de saló que han practicat i que els ha portat enlloc. O potser si, al lloc que mereixien per una comunicació unidireccional que no ha pensat amb el poble ni per el poble, sinó solament en ells mateixos, incloent els dos anys que han compartit govern amb ERC, i que no han sabut aprofitar de cap manera. Ja ho diuen dona-li una pilota a un tonto i la farà botar, dona-li la mateixa pilota a un llest i t’inventarà un joc.

Em preocupa els diners que hi han abocat, i parlo de abocar perquè han anat al abocador. Entre la Marzo i els de C (que CIU) no han deixat una farola orfe. Una ha aconseguit salvar els mobles i els altres han desaparegut del mapa polític, amb mobles i tot. Quin serà a partir d’avui el seu nou futur, si és que en tenen? Potser Un dels 412 que els ha votat ha penjat a la pagina de facebook de Ciu Alella el següent comentari:

JCD: El poble sobirà ha dictat sentència, espero almenys que per decència democràtica i personal i per respecte als ciutadans d’Alella i a les dignes bases del seu partit i del seu “soci” Unió Demòcratica de Catalunya, presentin la dimissió tots els membres de la candidatura, permetent que siguin els seus afiliats qui de forma democràtica escullin el seu legítim representant a l’Ajuntament d’Alella. No m’agrada · Resposta · 1 · 2 hores

Potser és aquest el sentiment més lògic de tots els que hem vist com s’escrolava un castell de cartes amb la lleu brisa d’un diumenge qualsevol. Per la resta l’Andreu Francisco amb el seu gran equip té a partir un repte immens, el poble s’ha bolcat, li ha dit que sí i li exigirà aquest cop com mai abans la excel·lència en la seva gestió del municipi. Parafrasejant una frase famosa i canviant-la, potser no ens hauríem de preguntar si aquest alcalde esta a l’alçada del poble sinó preguntar-nos molt sincerament si tots nosaltres estarem a l’alçada d’aquest gran alcalde. Endavant Andreu !

11181883_10206678528060515_72185211458504018_n

0 comments on “Alella Leaks 21. Els resultats. Felicitats Andreu!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: