Alella

Alella, la Villa Participativa

Fa dies que no escric, o potser m’ho sembla després de la bogeria de les eleccions municipals, aquestes que semblen tan llunyanes però que van ser fa quatre dies, i de les quals encara queden restes de guerra com cartells que ningú ha pensat en despenjar. Ens caldria un paio com el de Pulp Fiction que netejava escenes de crim i que en aquests cas podríem titllar de drames personals i polítics.

mr-wolf-gif

Queda algun de la Alcadessa frustrada, algun de la Marzo, que per cert fent un apunt comptable i tenint en compte que després de 4 anys sols va saber treure una vintena de vots més, fet i fet i pensant el que li ha costat la campanya, potser li ha sortit a 1000 euros la papereta… i algun que altre. Fins i tot l’americanitzat Andrew (si no hagués estat per la barba he escoltat a alguna iaia dir que era tan guapo com en Kennedy (va parir la iaia dels collons…) se’n ha oblidat algun. En el fons m’és indiferent. Com deia el Sabina son los restos de tí en esta cama de Lunes.

M’han quedat moltes preguntes per fer i la de 15 preguntes per un candidat hauria d’haver estat 16. “Què t’has gastat a la campanya?”

Hem escoltat rumors que el fotògraf de C que no CIU ha marxat a viure a les COOK, que sempre fa bon temps i no tenen tractat d’extradició, el del PP i el UMDC (humedece per els amics) continua vivint al mateix pis cutre i fa fotos de passaport, i el de l’Andrew Frans és l’únic que pot sortir al carrer sense que el currin o li demanin que torni el Bonus.

També hem sentit coses dels webmasters de la campanya, el de C, que no CIU, es continua posant autolikes al facebook. Sembla haver entrat en un bucle existencial i temporal i la pagina té vida pròpia. S’auto”like”ja, i tan escriu en castellà com català com borra comentaris o s’escriu a ell mateix. Jo he de confessar que tinc dos mòbils i sovint m’escric whatsapps a mi mateix, és com masturbar-se però més higiènic i asèptic. El de UNIO i el del PP continuen de copes, i aviat seran com el de la cançó de “no estaba Muerto estaba de parranda”, els seus grans líders (que viuen a Melmac) kim jong Rajoy i Duran un Lleida, els trobaran i els sacrificaran, esperem amb un canó antiaeri com va fer el líder nord coreà. Els de la CUP s’ho van ells mateixos així que cap problema, i el de ERC continua posant fotos de gent amb cartells de som Alella, un hastag tant suat que el twitter regalima cada cop que el faig servir, com també regalima el de que faries a la Biblio i tots sabem que a la biblio quan ets jove s’hi va a lligar i a fotres mà en silenci, tot un entrenament al mes alt nivell dels Seals del placer, i si no que li preguntin a les bibliotecàries de la facultat de dret tot el que es trobaven a la sala de fotocopies…

Alella té una vida pròpia 2.0 increible, els facebooks treuen fum, el twitter també i la Anne del PP destrossa el grup de whatsapp de Mas coll on la gent parla de gats abandonats, okupes i de fer-la fora del grup. Jo crec que ella no ho ha entès i continua taladrant als seus veïns virtualment, i fins i tot sembla que el Guadiana editorial del poble s’interessa per entrar en contacte amb els bloggers.

Hem arribat a un punt que sembla que la gent els cal més i més, i Alella finalment arriba a la vida a través de la participació popular. Perquè no muntem referèndums a Alella (rotllo Colau) per decidir si:

 • Desasfaltem la coma fosca
 • Fem fora del poble la gent de Mas Coll
 • Nacionalitzem Ca la Librada
 • Finalment li posem Plaça del Xorli a la Plaça del Xorli?
 • Si L’Arenas hauria d’obrir el dimecres o no?
 • Posem líquid anti-pipi (taca vermella si te’l fas) a la piscina de Gimnàs
 • Arranquem la última vinya d’Alella i hi plantem una palmera
 • Que el bar de la plaça no cobri les birres per avançat
 • Si l’Andrew s’ha d’afaitar la barba o no
 • Si ens quedem el palau del Marquès d’una vegada i hi muntem una casa de barrets?

Podriem canviar el Alella la Villa Florida, per la Villa Participativa que sembla més democràtic i menys cuki

Jo desde aquí i com a darrer comentari post electoral us diré:

 • M’agradaria saber quan s’ha gastat cada partit o agrupació a les eleccions, (i no és broma).

Si algú m’ho pot dir estaré encantat de rebre la info a alfenici@gmail.com

0 comments on “Alella, la Villa Participativa

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: