Alella

el Full de Setembre 2015

Avui em llegia amb tranquil·litat el Full d’Alella. Ho feia també amb carinyo, amb aquella predisposició per la vida que sols et pot donar un 1 de setembre, un dia de Nadal, o simplement el dia que et diuen que demà el món s’acaba.

Rès d’especial, L’Alcalde Andreu que ens convoca amb alegria a la Mani de la meridiana, o a les festes de la Verema, i acaba l’escrit amb una frase que bé podria haver estat inspirada en el Victus del Sanchez Piñol, o en l’Armagedon de Michael Bay… Afortunadament que tenim molts mig dit de front i no ens deixem emportar per crides absurdes a la llibertat de les generacions futures…

La Mercè Marzo, (La Marzo per els amics) ens parla de places no cobertes de la policia municipal, del seu disc ratllat anomenat Escolapis, i acaba linkejant LAIE i el Hamelin al comerç d’Alella. Jo em preocuparia de les Mamas Sacarina, y la venta de pa integral, perquè francament, apart de cromos i sacarina, no crec que consumeixin gaire més.

La Gloria ens parla de comerç, de petita i mitjana empresa, de autònoms, de la festa de la verema, de la festa major, i de tantes coses que no son interessants. A la gent d’Alella , el que li interessa avui, en aquest “SEPTEMBER ON FIRE” és: la verema, la mani, el 27S, les peres farcides i poca cosa més.

Finalment ens queden els dos articles estranys:

  • La del PP que ens informa que fem massa festes i que ella l’any 77 del segle passat es va entaforar una copeta de Marfil a Cadiz, Madrid i Vigo. No ens queda clar si és la mateixa copeta, o en van ser tres, o simplement era a Nappa Valley … “Señora Bloss, se lo pongo en castellano, però me parece a mi, (personalmente) un poco difícil de digerir, sus escritos e ideas, y le recomiendo que se beba otra copita de lo que sea, cada vez que escriba en el full, para más alegria de sus queridos lectores, entre los cuales me incluyo.
  • El Esteve Garcia-Ossorio Barrosso…(C que no CIU: haurieu de actualitzar el logo, que de UNIO crec que poc)) (això es una retahila de cognoms com deu mana!) que posa el ventilador en marxa i escampa detritus a dreta i esquerra. De fet crec que és més a l’esquerra; al Alcalde per no fer bé la seva missió independentista, i a la pobre Mans que sempre ha demostrat fer una feina impecable, i que l’Ossorio ara vol que es posicioni…. Esteve, amic, company… es nota. Jo et proposo que ja que et pontifiques com més independentista que ERC (deu ens en Guard copia textual)…. et posis a la plaça del poble amb uns díptics a informar als “visitants” de la “realitat catalana”. Potser els de l’assemblea et deixen una gorra, per el tema de l’Estelada, també la pots portar en forma capa tipus Superman. (Berzosa gracies per la foto…no veig a ningú repartin diptics informant)

Alguns ens direu: perquè no parlem de la CUP ? Malauradament, i una altre vegada, la CUP sembla la única disposada a escriure coses coherents en aquest full.

Entenc que l’espai es cedeix als grups municipals però, podríem per una banda dedicar-hi més temps enlloc de escriure panflets macedònics (de macedonia de fruita), no escampar porqueria als altres grups (a veure si els desgastem), o simplement, Señora Bloss, ja que beu Marfil Alella, beure’n més que un cop per segle.

0 comments on “el Full de Setembre 2015

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: