Alella Uncategorized

Alella, Municipi on es perd el TEMPS

Declareu també al Marquès d’Alella persona NON GRATA?? Com a ciutadà d’Alella voldria saber si el Marquesat depend de la psudorepublica de pandereta o es que per infusio Mariannica (de Marianne) es republicà també?

  • Municipi Florit o floripondic
  • Municipi per la Independencia
  • Municipi anti monàrquic (esborrem Felip VI no sigui que ens toquin la Cresta oi Andreu)
  • Municipi amb una estàtua al Giratori de la Coma fosca (aixx quin silenci sobre el tema darrerament)

_________________________________________________________________

  • Municipi amb una població Okupa creixent (sols al Sistres 4 cases okupades, Serreta 2 etc…)
  • Municipi amb molta gent que s’ho passa malament $$$
  • Municipi amb greus problemes de seguretat ciutadana
  • Municipi amb mancances que fan fredor.

Vist així soc bastant generalista amb la segona part de la exposició. Però amb carinyo (i ironia) (per no escriure Sarcasme) trobo una falta de respecte inmensa als ciutadans, que us dediqueu, (escric als actors del plè de l’ajuntament), a perdre el temps que us subvencionem amb collonades tan extravagants com demanar que el rei no sigui benvingut al nostre municipi.10649446_828927100568358_3574395234386544684_n

Perquè escric perdre el temps: doncs perquè ja que us dediqueu a tasques tan importants, podríeu posar-hi més gent a la llista, us en poso exemples perquè no hagueu d’expremer massa la vostra capacitat neuronal: Donald Trump (per fatxenda), Putin (per perillós), els Pujols (per opacs), el Pato Donald (per lleig) etc… Ja que l’únic esforç que heu de fer és aixecar una ma i votar, us en dono d’idees.

Perquè hem faig la pregunta: si declareu el rei Felip VI ‘persona non grata’ al·legant “l’anacronisme que suposa viure en una monarquia en ple segle XXI”. Declareu també al Marquès d’Alella persona NON GRATA?? És que tinc un dubte com a ciutadà d’Alella i voldria saber si el Marquesat depend de la psudorepublica de pandereta que teniu al cap i porteu al cor, o els neurotransmissors han transmès malament la informació que la institució del Marquesat del Sr.Joan Pelaez depend i prové de la monarquia. O potser és el primer pas. Clar que veient qui hi vota a favor ho dubto.

Finalment, ara que ja no som anacrònics, i si veiem el rei li podem preguntar “que ase uste aquí”

Nois, perdo, senyors regidors desde el primer a l’últim, realment creieu que és seriós? Amb el que ens toca viure a tots que dediqueu ni un segon a aquestes xorrades??

Entenc que com a Republicans Cupistes etc…. tingueu aquests deixos banals per la majoria de tant en tant, els podríeu deixar al mateix lloc on us confesseu diàriament, o simplement comentar-los fent el cafetó, però deixeu si us plau d’utilitzar el temps que us retribuïm florint-vos, anti-monarquitzant-vos, indepentzant-vos etc… seria més productiu deixar-vos créixer l’ungla del dit petit de la mà, retiran la cera de l’orella i escoltant el que poble d’alella li cal, o sent conseqüents i expropiant la casa al marquès i fent-ne un centre cívic i uns jardins públics magnífics.

A veure el tema del Marquès és Monàrquic o és simplement que tampoc cal quedar tan malament no sigui que no ens deixi el palauet de tant en tant. I sobretot important, on puc trobar la llista de persones “NON GRATES”, podrem votar com amb lo de la estàtua, o aquí no vota ni el Quico…

Que cutres que ens estem tornant…

0 comments on “Alella, Municipi on es perd el TEMPS

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: