Alella Cosas que me gustan Humor Negro.

Monarquia a Alella, “noblesse oblige”.

Per cert , sempre he cregut que a l’hora que es fa el plè l’absencia d’un catering organitzat fa que falli molta gent.

(que consti que no he pogut evitar mangar-te la foto :)))) )

Al final acabaré realment creient que el que li va passar al Zuckerberg l’altre dia al Mobile World Congress amb la realitat virtual, existeix al nostre poble anti-monarquic (per majoria) 10 a 3!!!. I si la reacció és que els monàrquics es fotin¿? podriem fer-ho a “la Française” amb guillotina inclosa.

img_jalbarran_20160222-101331_imagenes_lv_otras_fuentes_mark_zuckerberg_mobile_world_congress

http://alexasensio.blogspot.com.es/2016/02/als-monarquics-dalella-foteu-vos.html

Continuo pensant però, que posats a perdre el temps aprofitem per fer-ne una llista més llarga, i fer-la pública, amb fotos i tot, com el monument del bolet, i que cada persona que visiti l’exposició pública amb noms i cognoms li siguin entregats uns dards de bar, per apuntar bé a veure qui l’encerta. Com a posada en escena seria increïble, els dards poden anar amb sponsor i tot, i podríem fer un vídeo, amb alguna cançó típica d’Alella de fons. La repercussió seria tan bestia, que de cop molts municipis d’aquesta Catalunya tan nostrada s’apuntarien al moviment.

L’article esta bé, no hi tinc cap però….però mesclar: el rescat bancari, la protecció del litoral, el transport ferroviari, els refugiats, la violència de gènere -sempre que no tingui lloc a Alella, és clar-, el transvasament de l’Ebre o la banalització del nazisme, amb que el rei sigui grat o non grat és agafar les coses una mica amb imperdibles, fer gaspatxo mesclant cogombres amb ous, siguin estrellats o no, els mateixos però que l’amic Felip 5+1

El tema del Marquès, que el citava al meu blog, és evident. Si d’acord, el Marquès pobre és un “ membre de la burgesia catalana” etc… Però és Marquès oi? I si ho és no és en contra de la seva voluntat oi? I per tant si ens anomenem anti-monarquics, ho fem a mitges o totalment? No ho tinc clar. No és que hi tingui gaire inquina amb el Marquès, de fet durant 4 anys vaig treballar per ell i em va tractar sempre molt bé. Recordo que 4 vegades durant quatre anys em va fer la mateixa pregunta: “y usted quien es y que hace en esta empresa” Jo sempre vaig pensar que debia ser l’estress de ser advocat a Madrid, vull dir la seva memòria selectiva. El que si que vaig fer va ser escampar el seu nom per molts països, i encara recordo qu’una vegada en un país asiàtic antiga colònia de la Corona de España m’hi van confondre i vaig tenir la sort de sopar a l’ambaixada americana amb el “embajador de turno espanyol” al costat que no parava de dir, “y yo que pensava que el Marques se apedillaba Pelaez…” i “que joven se le vé, Señor”.

“Per a ells, en aquests moments hi ha dues qüestions prioritàries: els ocupes -siguem curosos i traiem la k, si us plau, que això no té res a veure amb el moviment squatter- i els robatoris. S’obliden, però, que això tampoc no és competència de l’Ajuntament: les municipalitats com la nostra no tenen l’obligació de tenir Policia Local; en canvi, el rei és el cap de les Forces Armades”

En aquest cas, estic tant d’acord amb tu, que proposo com a moció per el proper plè eliminar la Policía Local (em sap greu perque fan bona feina) i també obrir totes les cases buides del poble per els ocupes. En aquest moment seriem un poble desmilitaritzat més aprop de la coneguda Cristiania que de un poble normal i corrent. Jo al proper plè, (on no hi he anat mai) no hi seré. Podria delegar aquesta proposta en algun grup polític, i estic quasi convençut que els monàrquics de Gd’A o Frau Bloss s’hi oposarien. Per cert , sempre he cregut que a l’hora que es fa el plè l’absencia d’un catering organitzat fa que falli molta gent.christiania-2adf2c6a31f377af4df7bb35791441b7

Per el tema de les cameres ja vaig exposar la meva opinió fa temps i si algú perd una mica el temps, entre plè i plè (que no canapè i canapè) trobarà el post al meu blog.

Per la resta i encara que podria haver escrit alguna altre cosa completament diferent, crec que el post al Blog és fantàstic, és aquest toc de realitat que tots necessitem, i sobretot, i recomano desde aquí als meus lectors que profunditzin dintre de l’Embranzida, perquè es un gran blog, i també un lloc on recuperar-se després de la brossa i porqueria il-legible a la qual us estic acostumant. Però sobretot no ho feu abans del plè que si no fareu tard, o simplement no hi anireu.

Per cert Alex, podries presentar-me el “enfant terrible” m’encantaria dedicar-li un post al meu blog.

https://es.wikipedia.org/wiki/Enfant_terrible

enfant-terrible-Ropa-interior

 

1 comment on “Monarquia a Alella, “noblesse oblige”.

  1. Touché, mon ami!
    Segueixo dissentint en algunes apreciacions -com bé saps, a l’Ajuntament es poden perdre documents, però mai el temps-, si bé admiro la teva prestesa (la qual cosa et fa doblement atractiu i incisiu). En altres qüestions hi coincideixo, com en això dels dards (jo ho faria amb pastissos de nata).
    Em reconforta, com a mínim, que aquesta pseudopolèmica hagi servit per descobrir que una vegada vas fer de ‘pequeño Nicolás’ a l’ambaixada espanyola [a Manila?], usurpant l’escut, el nom i la fama al ciutadà Juan Peláez.
    Seguim!

    Me gusta

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: