Alella Cosas que no me gustan

PARASITS: a Alella i al Món

Potser el Pla es NO-Pla. Potser hem de fluir. Però quan algú flueix es perquè es deixa portar per la corrent d’algú altre.

 

 

Avui anava a publicar una altre Carta…però amb tot el que passa al nostre poble, tinc el cap en un altre lloc. No és només al poble, sinó també al món.

 

Als estats units tenim un Trump, que aquí titllaríem de més nazi, més xenòfob, i més fatxa que qualsevol conegut fins ara a punt de guanyar les primàries del país més poderós del món. A Europa en contra de tot el que representa Europa, si és que Europa alguna vegada va ser, arribem a un acord amb Turquia que a canvi de diners ens tregui de les esquenes tots aquells que jugant-se la vida han arribat a les nostres costes. Només si Grècia alguna vegada va ser part nostre.

 

Els diners ho manen tot, i al nostre poble, després de l’allau d’antisistemes (si mai varen existir) ocupant cases, ara tenim un allau d’altre tipus d’ocupes, uns que son menys antisistemics i més parasitaris. Uixxxx algú ha escrit paràsit? Si he sigut jo.

 

Aquest matí parlava amb les forces vives del poble, i amb franquesa el que he escoltat no m’ha agradat. Feia temps que no veia tanta impotència, i absència de plà. He tornat cap a casa confós. Si els que han de tenir un pla no el tenen? On anem a parar? Més tard a la televisió he vist que ningú el tenia. No el tenen els polítics espanyols, per descomptat tampoc els catalans, no el té Europa que sacrifica tot el que representa per no embrutar-se les mans (es com follar amb condó quan fa 20 anys que fas l’amor amb la mateixa dona), he vist que ni més enllà del atlàntic el tenen.

 

Potser el Pla es NO-Pla. Potser hem de fluir. Però quan algú flueix es perquè es deixa portar per la corrent d’algú altre. Algú sempre decideix, i darrerament sembla que tothom es treu les puces de sobre. Europa confiant amb una Turquia que no té ni llibertat d’expressió, es glorifica matant tots els seus valors. Els Estats Units deixant en Trump avançar, destrueixen tot el que hagin pogut avançar amb en Barak (encara que penseu que als nostres estandards en Obama és d’extrema dreta) i aquí a casa nostre, nosaltres mateixos ens deixem arrabassar el que de poc de civilització que teníem, i a part de quatre palles per el whatsapp i potser alguna sortida de to, no som ni capaços de defensar les nostres coses.

 

Algú socialment em dirà que em passo amb el que dic, però amb franquesa la situació no es precisament normal. Em passo el dia reben fotos de cotxes amb les seves matrícules, fotos de comptadors punxats, ponts a l’aigua veïnal que paguem tots i …. Realment esta passant tot això?

 

Jo vull viure en un ambient on els meus fills puguin caminar tranquils fins a l’escola, és per aquesta raó que no vam anar a viure a Atlanta quan vam tenir la oportunitat, jo vull viure en una societat on marxar a treballar al matí no vulgui dir que existeixi la possibilitat que et fotin la casa, et matin el gos, i no hi puguis dormir al vespre. Jo vull viure en una Europa, en un poble, on l’equilibri entre el ser social i ser respectuós tingui un punt, i no pas on parlar del que passa vulgui dir que et poden punxar les rodes del cotxe o coses pitjors. No vull haver de pagar 6 mil milions d’euros a Turquia per entaforar-li tots els immigrants de tornada, els que fugen d’un lloc on els maten com a mosques. No vull però, tampoc, haver de transigir amb el dret a la propietat i a la seguretat per por a que no em tractin de poc social o simplement em trenquin la cara.

 

0 comments on “PARASITS: a Alella i al Món

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: