Alella Cosas que no me gustan

Alella i Siria: tot son sub-contratas

Darrera el comunicat via web de l’alcalde de l’altre dia, ple de imprecisions i sobretot colant alguna que altre mitja veritat per no escriure alguna altre cosa, hi vaig veure dues coses, el tan comentat PLASMA del Rajoy, i el no voler sotmetre’s a cap control. POR.

Avui pensava amb Siria, els Sirians i el que fa Europa. Subcontractem espais. S’en diu outsourcing, subcontrata, o externalitzar, en aquest cas espai.

Al meu poble en una altre dimensió el que ens han fet: Generalitat, policía, i amb la connivencia de l’ajuntament, és més o menys el mateix. Estem subcontractant espai per els demés en aquest cas amb un cost per nosaltres que és igual a diners: serveis; por: la seguretat ciutadana ha canviat; i valor de les nostres propietats que en aquest cas disminueix.

Però deixeu-me tornar a siria i als pobres sirians o afganesos o…refugiats.

Algun del poble sortirà dient que no es poden comparar els casos. Aquí a Alella tenim una esquerra amb la pell molt fina, i gent que mana amb poques ganes d’embrutar-se les mans.

Deixeu-me tornar a Europa un moment.

Europa ha arribat a una conclusió jurídica fantàstica, n’és tant que posa els pels de punta: com que no els volem a casa subcontractem espais a països tercers a canvi d’una morterada per emmagatzemar-hi els que fugin de bombes violacions i tortures demanen a la Europa de la revolució francesa, la il·lustració i les grans declaracions, auxili. No ens interessen. I, de la mateixa manera que comprem drets per emetre més CO2 a països africans, o simplement transportem els nostres residus, merda sigui plàstica o nuclear a països tercers, també africans en aquests cas, ara hem inventat la figura del refugiat a europa externalitzat o el refugiat irepatriable que sota la jurisdicció europea és un expatriat.

Hem de pensar també que al nostre país (o al país del qual formem part, que em perdonin els republicans independentistes de Alella etc, etc, etc) hem estat el banc de proves europeu de les repatriacions en calent, i les valles, com més altes millors i com mes concentrades de concertines millor també. La europa que fa un any s’encarava amb el ministre d’interior espanyol dient-li el que ha de fer i el que no, avui aixeca xarxes electrificades, paga a països fronterers armament antiavalots de primera classe i subcontracta espai a països tercers per fotre fora als que venen demanat refugi, fent-los travessar dues vegades el mateix riu: una d’anada i l’altre malauradament, de tornada.

I mentres la mateixa Europa s’humilia davant les exigències de londres per por que mirin més a l’Oest, que no pas a Frankfurt.

Suposo que tots estem d’accord, ja no som europeus. O el poc que ens quedava del somni l’estem cremant.

http://www.ara.cat/societat/Mina-Beverly-Hills-Maresme_0_1541846023.html?utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_campaign=ara

Em direu que mesclo l’escudella si ara us parlo del que passa al meu poble? Per una banda us diria que em sap molt greu el que esta passant, que entenc aquesta gent que busca refugi aquí, a casa nostra davant de la seva desgracia, que els vulguin pelar, és dificil de compendre als meus estandars. És veritat que articles com els del diari ARA no m’ajuden gaire, i també veure el meu veí amb un pal de Beisbol treure gent de casa seva, tampoc. Suposo que he de fer un gran esforç per no liar-me a osties amb el paio que l’altre dia estava a menys de un pam de la meva esquena quan treia 20 euros del caixer de l’empedrat del

Marxant. Però clar, de cop la idea de l’outsourcing em vé directe al cap. Segurament sense que el consistori hi pugui fer rès, ni l’Andreu ni cap dels seus regidors, ni la oposició, ens hem convertit amb la subcontractació d’espai d’alguns altres, sigui perquè els volen pelar allà on vivien, sigui perquè tenen un cara i un morro que se’l trepitgen. Perque si avui hi tenim clans a Alella in crescendo, ahir hi teniem ocupes (o amb K per l’Alex), que avui, malgrat no pagar serveis de cap tipus, anar amb els gossos sense lligar i tenir tots els serveis punxats, ja estan integrats feliçment a la nostra societat alellenca.

De la mateixa manera que Europa externalitza i ens fa ser tots culpables (recordeu que vosaltres pagueu els sous d’aquests nou nazis) a nosaltres ens agradaria re-externalitzar el que se’ns ha vingut a sobre. O de la mateixa manera que estem lluny y sentim una certa repugnància per el que fa Europa, ens sentim poc representats per els qui avui son a l’ajuntament i: o no fan res per evitar aquest adebacle alellenc o simplement ho comuniquen tan malament com saben.

Darrera el comunicat via web de l’alcalde de l’altre dia, ple de imprecisions i sobretot colant alguna que altre mitja veritat per no escriure alguna altre cosa, hi vaig veure dues coses, el tan comentat PLASMA del Rajoy, i el no voler sotmetre’s a cap control.

Darrera la Europa que dona la esquena i subcontracta i l’ajuntament ineficaç del meu poble per solucionar aquest greu problema, detecto solament un nexe comú.

POR.

Per cert així com els Alellencs ens vanagloriavem de rebre immigrants sirians (no en sé de cap que hagi arribat) tenim un lleuger problema amb gent que viu a cases de luxe i que es rasca els testicles mentres amenacen a periodistes.

Els problemes no son comparables però tots junten Por, Miseria, i el girar-se d’esquenes. Per no dir: de cul.

REALMENT HEM D’AGUANTAR AIXÒ?

0 comments on “Alella i Siria: tot son sub-contratas

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: