Alella Cosas que no me gustan

Alella+Plasma=problema de comunicació

No teniu la sensació que darrerament el consistori recorda una mica a la política del "plasma communications" d'en Rajoy? L'Alcalde Francisco ens fa un comunicat via web, i la Revista Alella un spoiler de l'entrevista amb la part de l'ajuntament que li toca

Em cau bé el consistori, fins i tot he de dir que de les tres o quatre vegades que me’ls he creuat, junts o separats  , quatre, he pensat que hi toquen. I molt. Per aquesta raó avui no entenia el que llegia a l’avançament del que publicarán (comencen a semblar per facebook el aqui hay tomate) aviat, el de la revista Alella.

FullSizeRender

No he llegit la entrevista completa, la publicaràn un dia d’aquests, els de la revista Alella ens fan un “pseudo spoiler”. Uixx quina angoixa….

Com que no he pogut llegir la entrevista encara em centro amb el que publiquen, així que si algu no està d’accord que no parli amb mi, ni amb la Laura.

No teniu la sensació que darrerament el consistori recorda una mica a la política del “plasma communications” d’en Rajoy? L’Alcalde Francisco ens fa un comunicat via web, i la Revista Alella un spoiler de l’entrevista amb la part de l’ajuntament que li toca, i mentrestant, quan qualsevol diari va a entrevistar als nostres nous veins que son “unes victimes indefenses exiliades per culpa d’un conflicte entre families” (ajuntament dixit) que ocupen cases, punxen serveis i segons el diara Ara ensenyen testicles als reporters i amenacen de mort als fotografs, nosaltres ens ho llegim i pensem: a la cantonada de casa?

No m’he llegit l’entrevista sencera, és veritat. Potser fins i tot em diran que escric sense llegir-ho tot, però: seguint el que el alter-media de l’ajuntament d’alella publica (revista Alella). (aix ara em diran que son independents i tal…(i tal) ) avança, estem per establir un vincle de confiança amb els nostres nous veins. els hi diem que es quedin a una sola casa, (ups ara ja son 4 cases), ens callem per la seva seguretat (perdoneu: la seguretat dels que ocupen cases punxen serveis, amenacen veins, coaccionen periodistes, etc…) i per acabar d’alguna manera, els tractem de tu a tu, perque en el fons son com nosaltres. (paguen un IBI, lloguer o hipoteca, serveis, escola, menjador, gas aigua i llum, deixalles etc… iguals)

Son com nosaltres.

Per cert de la mateixa manera que jo ahir provava de fer un simil entre refugiats i els que s’allotgen a urbanitzacions de luxe a Alella i no hi vaig acabar de trobar el fil, m’encanta el punt 2, però no em sento gaire identificat.

Per cert Revista alella (he fet servir el vostre render (abans que el sis 3 vint i 3) em digui alguna cosa….

 

 

 

0 comments on “Alella+Plasma=problema de comunicació

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: