Alella Uncategorized

Alella: vivim de comunicat en comunicat?

Però la pregunta és: on és l’alcalde? Diaris de tirada nacional ( vull dir catalana) s’omplen la boca del OK.Corral d’Alella i no tenim una declaració publica ni una sortida a la plaça

Darrerament, i amb tota la moguda de ocupacions de cases a Alella, he donat voltes a tres conceptes: posicionament, comunicació, i manipulació.

El correu electrònic de Al fenici, (el recordo altre cop per si algu se’n ha quedat amb ganes alfenici@gmail.com ) ha rebut molts missatges, i segurament en un 90%, (vaig deixar de contar-los), amenaçants: vamos a matar a tus gatos…(no tinc gatos), te vamos a quemar el coche… (no mola) o el millor de tots: eres un cobarde que trabajas para el ayuntamiento!… enfi. Potser hauria de treballar per l’ajuntament per arreglar el gran problema de comunicació que sembla hi tenen.

M’he posicionat en contra dels okupes. Se m’en refot, i molt, si son antisistemas, o gitanos, o gent de mataró (perdoneu-me els de mataró); m’he posicionat en contra de la banda de descerebrats que manipulen algun xat veïnal; i també m’he posicionat en contra de l’ajuntament d’Alella i sobretot en aquest cas, de l’equip de govern, perquè comuniquen tan malament com saben. O és que potser no en saben… (avui he llegit un segon comunicat, i fa pena)

Posicionar-se surt car. T’has posicionat a favor d’algo o algú? Doncs una mica no, però sense dubte si.

He comunicat a dreta i a esquerra, i fins i tot he canviat d’opinió. Un dels meus professors a Dret, el de Penal, en Santiago Mir, deia que pots canviar de víctima, que si el mètode és el mateix, excepte en certs casos, la teva fi és la mateixa. Així doncs és sa viure i evolucionar en el dubte, i és, del tot obscur i mitjeval, viure en la veritat de la fè. Així com el meu gmail va treure fum per part de partidaris del PP, Gd’A, i C (que no CIU) durant les eleccions a base de missatges poc afortunats, el més fascinant és que en aquests moments, els missatges sense la experiència prèvia, son aterridors.

Posicionar-se està poc de moda, per aquesta raó potser li tinc molt respecte a la Srta. Ribalaiga. Comunicar està molt de moda, i és per aquesta raó que el 90% de les comunicacions son nefastes, incluidas en aquest cas les del ajuntament. Manipular és relativament fàcil, sols cal ser o molt dolent, o molt intel·ligent. En el cas dels xats n’hi ha que son, infernals però poc maquiavèl·lics.

Quin és el gran problema:

 • l’Ajuntament comunica de manera nefasta, fa que la gent es posicioni de manera equivocada, i es facilment manipulable?
 • L’ajuntament es posiciona equivocadament, no es comunica, i alguns manipulen?
 • Alguns es posicionen, altres els manipulen, i l’ajuntament no comunica?

 

Què faria si jo fós l’alcalde: què complicat.

 • Comunicaria certament diferent, de fet comunicaria personalment i no a base de paraules (el papel lo aguanta todo), i comunicats…
 • No em posicionaria
 • Manipularia als manipuladors.

Però la pregunta és: on és l’alcalde? Diaris de tirada nacional ( vull dir catalana) s’omplen la boca del OK.Corral d’Alella i no tenim una declaració publica ni una sortida a la plaça. Els veïns d’una de les urbanitzacions es reuneixen en mig d’una plaça, i no s’hi planta. Es crea una pàgina neofeixista ningú diu rès…

El problema de no fer rès és que malauradament altres ho faran en el teu lloc, i segurament no ens agradarà.

Per cert…el comunicat està tant consensuat que és una sopa de avecrem, i no és cap solució a l’alçada del problema que tenim, que no afronteu, i sobretot que proveu d’enmascarar en feixisme, racisme, refuguiats, buit de llei etc…..

 

1 comment on “Alella: vivim de comunicat en comunicat?

 1. Mercedes costa

  Estoy de acuerdo.Me siento ofendida con estos comunicados y de la falta de apoyo de nuestro alcalde , siempre con miedo de salir en la foto equivocada para su carrera , eso sí en las distancias cortas se le llena la boca , diciendo que esta al lado de la ciudadanía. Anoche Pera policía , pidiendo y amenazando a los vecinos , que no le hagan fotos .Es penoso.

  Me gusta

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: