Alella Cosas que me gustan Politica

Alella i el cinisme. Gràcies!

 

Apreciat E., (si poso les inicials senceres seria massa cinic)

Avui, quan m´has dit que era un cínic , a la porta de l’escola, passades les 9 per ben poc, m’he sentit tele-transportat, i sense despentinar-me (un que pot) als millors moments de la meva existència. Ser cínic, sentir-se cínic, i que els demés pensin que ho ets, ho vius, i ho sents és fantàstic. Saludar-te no és cinisme, és més aviat una mescla entre proïsme, educació, i civisme, també.

Que la teva gestió al cap del grup municipal em sembli dubtosa, que la teva comunicació em sembli nefasta, i que la teva actitud al capdavant del teu grup al poble es pugui titllar d’extranya, i erràtica, i que ademés ho comuniqui, no té rès a veure en que amb tota la educació i urbanisme, insisteixi sempre que ens creuem, a saludar-te. Portem malament la crítica, però l’important és que tot és millorable.

Tal vegada com a polític i com a persona pública en aquesta faceta teva, tots, com a ciutadans que som del poble, podem i sobretot tenim el dret i el deure d’opinar. Ens pot semblar millor, amic E., o pitjor, o simplement no ens pot semblar, i crec que de la mateixa manera que tots entomem amb alegria i urbanitat les crítiques hem d’aprendre d’elles i millorar. T’imagines un món on ningú parlés de tu? Pots pensar en un moment essencial i puntual, en que una gestió política no fos comentada. Crec que com a polític seria un desastre.

Sobre dir-me que soc un cínic, jo et diré que si, ho soc. De fet ser un bon cínic és complicat, i també t’he de dir que no arribo ni a la sola de la sabata d’aquells a qui en certs moments, admiro. Gràcies per acusar-me de cinisme, E. De ser un cínic. El Cinisme E, demostra intel·ligència, qüestionament, de fet és anaideia, parresia, i adiafòria totes juntes, coses que potser ajudarien al teu grup polític i perquè no al poble, una mica. Ens fa ser, potser, menys animals, o menys bàsics, i millors. La crítica, constructiva o destructiva, sempre ajuda.

Potser el que et brollava de la boca aquest matí, la paraula exacte no era Cínic. Aquesta és la que ha sortit, però acusar algú de ser un cínic, no és ben bé negatiu, sinó molt positiu. Amb mi podries haver utilitzat altres paraules: poca pena, mentider, baixet (??), demagog, estúpid, estaquirot, manipulador, lleig?, tarambana, pallús, …però cínic? Perdona, cínic es un piropo.

Jo fa dies que hi penso, que teniu un greu problema de comunicació, i d’imatge: els resultats son els que son, i el que es cou al carrer també, i de veritat et dic que si comencéssiu a comunicar diferent les coses canviarien. Ho has pensat? Utilitzar bé les paraules és un bon principi, i fer servir la paraula cínic de manera equivocada un bon exemple. No era cínic aquest matí, era bàsicament educat.

A l’alcalde desde aquí, més d’una vegada se li ha reprovat alguna gestió, però continuem esmorzant plegats sovint. A la gent del PSC també, i continuem rient junts. Als de la CUP més del mateix. He de reconèixer que amb el PP no, però crec que és més una mancança de comunicació meva que no pas de la Bloss, i amb els de Gd’A… doncs jo m’estimo molt a la Mercè, que vols que et digui. Però cap d’ells fins ara m’ha dit que era un cínic, i jo desde aquest blog et volia agrair sincerament per l’adjectiu, el valor que has tingut per reconèixer-me l’estatus de cínic, i sobretot i vull que quedi per escrit, el haver-me piropejat d’una manera tan sincera.

Si, soc un cínic, de fet no he arribat a perfeccionar-me ni crec que ho faci, estic en un estadi molt inicial del cinisme, però que algú com tu, ho reconeixi, fa que em ratifiqui en que el camí emprès és el correcte.

Moltes gràcies altre cop, si et cal un cop de ma en la comunicació pensa en nosaltres i com sempre molta sort i bon vespre.

Com be deia un bon amic més això és el que penso, però si vols puc canviar d’idea. Per cert et deixo un video molt ilustratiu de perque cal utilitzar bé les paraules i sobretot de les consequencies de fer-ho malament!

https://www.youtube.com/watch?v=gzVa2XTP8UE

 

0 comments on “Alella i el cinisme. Gràcies!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: