Alella Cosas que no me gustan Cuaderns d'estiu Quaderns d'estiu...

Alella (pan y juegos) donem la esquena a la cultura.

 Quan om s’assabenta d’això. i Sap perfectament que una pantalla no costa 6000 euros a no ser que la posi el bigotes amb la visita del Papa…es que alguna cosa no va bé.


Benvolgut,

Em plau adreçar-me a vostè, en nom de la Fundació del Gran Teatre del Liceu, per a presentar-vos una iniciativa que possiblement coneixeu, el Liceu a la fresca.

Aquesta iniciativa té un objectiu principal, continuar construint el Liceu de tots, posant l’òpera a l’abast de tota la ciutadania, sense limitacions econòmiques ni geogràfiques. Amb la vocació de servei públic i de recerca de l’excel·lència artística que té el Liceu, volem compartir l’experiència operística amb les diferents poblacions del nostre país.

El passat 18 de juliol es va retransmetre, en pantalles situades en diferents punts arreu del territori, l’última funció de la temporada 14/15 del Liceu, La Traviata de Giuseppe Verdi.

Encoratjats per la positiva resposta del públic, estem preparant la propera edició del Liceu a la fresca amb l’òpera La Bohème de G. Puccini per al dia 8 de juliol de 2016, amb  una il·lusió: ens agradaria que un centenar de municipis, entre ells el vostre, se sumin al Liceu a la fresca, és un repte que entre tots podem fer possible.

Com en l’edició anterior, el Liceu impulsarà aquesta iniciativa en col·laboració amb Televisió de Catalunya, què posarà el senyal de la retransmissió a l’abast dels diferents municipis que participin en el projecte sense cost econòmic. La producció, la realització i la retransmissió de l’espectacle aniran a càrrec del Liceu i de TV3.  Els ajuntaments caldrà que, a més de decidir el lloc que considereu més idoni, assumiu només la logística de l’acte (bàsicament la pantalla, sonorització, cadires…). L’òpera s’emetrà simultàniament a tots els municipis a les 22h.

Per conèixer els requeriments tècnics i per formalitzar la vostra participació de manera àgil, podeu fer-ho a través del web.

El Liceu a la fresca el plantegem de nou amb molta il·lusió i desitgem que sigui un projecte que pugui col·laborar, en la mesura del possible, a completar i reconèixer l’esforç que esteu fent en l’oferta cultural del vostre municipi.

Cordialment,

Roger Guasch i Soler

Director general


la resposta del Sr. Alcalde quan li pregunto és aquesta

En cap cas vaig dir que no interessés.(borrar) Nosaltres vam ser pioners a retransmetre òperes del Liceu. Els anys 2009, 2010 i 2011 vam projectar Rigoletto, La Traviata i L’elisire d’amore. Quan vam ser coneixedors enguany de la transmissió ja teníem la programació i pressupost tancats per a aquest estiu. És una opció que té un cost aproximat d’uns 6.000€. Per a enguany tindrem una programació de 9 concerts i 4 activitats familiars.


i recordem això:

13241192_10209702285017979_5971756377773949267_n

0 comments on “Alella (pan y juegos) donem la esquena a la cultura.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: