Alella Politica

Política Municipal, en Clau d’Estat (espanyol)

Andreu, no t’estimen, no caiguis al parany polític més rocambolesc de la historia municipal d’aquest país...ells et volen a Madrid.

Si ho miro fredament, i, si ho penso, recomanaré a tothom que aquestes pròximes elecciones al Parlament espanyol, ningú voti a ERC. Tenint en compte el que m’encanta parlar amb les iaies, la gent i els dissenyadors del poble, jo crec que puc arribar a provocar un canvi de tendència.

A veure: si el nostre alcalde va de 9 a la llista, i aquests independentistes de saló els hi va bé, ens quedem sense alcalde. I el pitjor no és això, lo dramàtic seria tenir algú de la oposició fent d’alcalde! La MM seria una opció plausible, un twin peaks a la maresmenca, però…. i si fos l’EGO? El de la esquerra Guay i tal…. o la Bloss. Potser la Mans faria el fet, però amb massa poc suport, o l’Oriol….un revival andreuic que si m’emocionaria!

Però cal anar a les urnes a votar alguna cosa que no sigui ERC. Ningú de nosaltres vol que ens fotin l’alcalde i si, és veritat, té un gran equip, però…l’Andreu, aixx l’Andreu.

Ens hem de començar a plantejar, a interioritzar que un dia l’Andreu deixarà d’estar entre nosaltres. Jo ho penso sovint. Em provoca una angoixa semblant a saber que sols queden columbaris al cementiri. Marxarà com Ulisses, i un dia tornarà a les nostres platjetes (can Teixidó) pagarà el seu ticket per aparcar el cotxe oficial si és diputat, i no el coneixerem. Serem com la Penelope plorant-lo a la platja plena de meduses, colilles, i pedruscos del tamany dels genitals d’algun…

Ens podem centrar si us plau. L’Andreu va de nou, com en Laudrup, i ara tothom dirà ohhhhh, pero molts altres coneguts van de nou.13307460_1103897063019001_2979485620128940339_n

El que no entenc és la estratègia política de les forces de l’oposició: Nois, no us entenc. El que jo faria si fos del EGOgrup, (C que no CIU), o de Gd’A, o del P.P. (Deu m’en guardi) seria fer campanya per ERC, jo sortiria cada dia amb cartellets de ERC a les esquenes, faria buzoneos, mailings improvisats, em posaria a l’hora punta del cole, em trauria les hawkercutres i repartiria flyers al semàfor del Marques a l’hora de les escoles. La oposició d’Alella està perdent una gran oportunitat per acabar amb la era franciscana, i començar una nova epoca geopóplica al Maresme, amb l’Andrew de diputat al Parlamento Español, i, ells la oposició rosegant com tèrmits al substitut o substituta durant els propers 3 anys per acabar guanyant i muntant un govern municipal de coalició entre PP, GD’A, i C-EGO. Que us sembla. Jo crec que l’alcalde natural, la resposta dinàstica a l’Andrew és la Mans, en coalició amb la CUP, l’Oriol amb en Bernie fidel al costat…però si la oposició d’Alella fa una tasca intel·ligent, una feina a larg i no a curt com fan ara o desde que els conec, el resultat al 2019 pot ser increïble. Com podria dir-se la “Gran Coalicion”?? Carpathia?

Sé que us hauria de cobrar per aquesta idea tan contundent que he tingut, sé que ara us veuré a tots donant globets de ERC, samarretes amb el perfil de l’Andreu i la estàtua del bolet darrera i fins i tot puc entendre a la CUP i la Mans, acollonits per els carrerons del rost veient l’EGO, la Bloss i la M&M’s repartint bolis grocs amb la estelada, i fent festa i xerinola al carrer africà.

Andreu, no t’estimen, no caiguis al parany polític més rocambolesc de la historia municipal d’aquest país…ells et volen a Madrid. Ciutadans de Alella, voteu massivament a “las Panteras Grises”, o al grup animalista o fins i tot!!!! A Ciutadans !!!!! així en Berni que deu anar de numero 130 té una oportunitat d’or!, però sobretot, no voteu a ERC. Ens quedaríem sense l’Andrew, i ja sabeu, una vida sense l’Andrew és com un dia o un any sense pa.

Per cert potser “la gran coalicion” es podria dir Titànic.

0 comments on “Política Municipal, en Clau d’Estat (espanyol)

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: