Alella Politica

(2) Política Municipal, en Clau d’Estat (espanyol)

Jo votaré a les esquerres, a les de la esquerra, no a la esquerra de la social democràcia, ni a la esquerra neo feixista de podemos, ni a la esquerra lila, als de les esquerres simplement.

Després del fantàstic, i aclaratori, i correctiu, article recordatori de l’Alex Asensio, https://alfenici.com/2016/06/08/lalcalde-no-va-a-madrid-alex-asensio/

he decidit convocar a tots els habitant de Alella a votar en Massa a L’Andreu Francisco. No votarem a ERC o a vés a saber qui. No. El nostre vot serà vist com un acte plebiscitari, un altre, on tots els habitants d’Alella votarem al nostre alcalde, com a reconeixement de la tasca feta el primer any del 4rt mandat. Què us sembla?

Ara que tenim la oportunitat de poder votar el que volem sense témer perdre l’alcalde com a peça fundamental, piramidal, i fins i tot transcendental del poble, hem de votar escollint dues claus.

O bé la clau plebiscitària per demostrar a la koreana, la nostra plenitud espiritual en comunió amb ell o potser mirar si tenim algun regidor a la llista que tinguem ganes de perdre de vista i que efectivament volem a Madrid encaixant una pastarada mensual.

Investiguem.

Mentres ho fem, alguns deuen tenir un problema dicotòmic. Votar a ERC, (major included) de què serveix?

Reivindica alguna cosa? Servirà perquè els dos diputats repeteixin? En tindrem tres? Tres és multitud?

I si no el votem? Què passa? El desacreditem després de un any de mandat? Com sempre estic entre els meus amics franciscans i els descendents d’alguna activista feminista nascuda a la mateixa vil.la que la Marie Locard, la meva primera aproximació al sexe transnacional i la dona més semblant a la dona del Marit de la Peluquera, l’admirada en silencia Anna Galiena.

Jo votaré a les esquerres, a les de la esquerra, no a la esquerra de la social democràcia, ni a la esquerra neo feixista de podemos, ni a la esquerra lila, als de les esquerres simplement.

De totes maneres no direm rès a la oposició: la imatge EGUIca, i enxocolatada M&Mica de veure’n un parell repartint bolis de ERC,  Em Posa.

Casi tant com la Marie.

 

 

0 comments on “(2) Política Municipal, en Clau d’Estat (espanyol)

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: