Alella

Alella, Revista, Full i tristor

Tot sigui dit que m’encanta la revista, el paper es de millor qualitat que per exemple “Mas Allà” i val més o menys el mateix, és més gran i molt gràfica, però malauradament aconsegueix el que “Año Cero” o la mateixa “Mas Allà” no aconsegueixen, es a dir, que te’n vagis un dimecres al vespre, acollonit al llit.

Feia temps que no escrivia de política local. De fet crec que no ho he fet mai. Però malauradament avui m’he gastat 3,50€ i m’he comprat la Revista Alella, núm: 344.

No entenc molt bé el perquè de la revista Alella o el Full, i de fet tampoc no acabo d’entendre perquè serveix una publicació que solament sembla servir per l’autobombo i la aquiescència editorial de qui finalment, i sense tenir ni gaires dubtes ni gaires proves, la manté. Tot sigui dit que m’encanta la revista, el paper es de millor qualitat que per exemple “Mas Allà” i val més o menys el mateix, és més gran i molt gràfica, però malauradament aconsegueix el que “Año Cero” o la mateixa “Mas Allà” no aconsegueixen, es a dir, que te’n vagis un dimecres al vespre, acollonit al llit.

Apart del relleno de 4 articles interessants que ocupen poc tenint en compte la importància, la resta em fascina:

  • tenim en Bardés que Odia la manera de fer de l’alcalde però que s’ha pres unes birrilles amb ell i tot OK (???),
  • tenim en Joan Pelaez (que sols li falta l’aura de Salvador) que gràcies a la trucada del Andrew (en Joan Pelaez es el Marques del Poble i l’Andrew l’alcalde), han salvat la situació lamentable dels Escolapis i li han venut el pastel al Sukharev. De fet llegint l’articulet d’en Oscar Pallarès, o Oscar 53multiplicat3=422 (xarxes socials), la caixa diu que no, el marquès s’enrotlla i es treu dos quilets de la màniga, l’altre diu “me lo compras o me lo vendes” (desenfunda) i l’Oliu beneeix tot plegat mentres tots nosaltres tindrem un gran hotel de luxe…
  • i finalment tenim l’explicació de que tenim un nou cap de policia que reorganitza tot l’equip de la local, i ara estan super motivats i amb ganes de treballar de nits i totes les hores que faci falta.
  • un breu esment al tema del casal que necessitarà de unes altres vacances de nadal per entendre’l i l’alegria de veure la cara del Narcís a la foto del nou equip, tant plè de joventut, joia i renovació.
  • i un altre a que el preu de l’aigua s’hagi apujat un 167% en deu anys i la pensió dels jubilats d’Alella aquest any un 0,25% Jo estic d’acord que al poble cal alliberar-lo de pensionistes i el millor es matar-los de set, (i també als seus geranis)img_1340

M’agrada la revista Alella, fins i tot les “cartes al director” tenen el seu què:

  • caques de gos es mesclen amb
  • la Bloss franquista
  • i el Ferran Bofill que em recorda a la circularitat de la línia 3 del metro de Barcelona on pots quedar-te dormit i despertar en un bucle espai temps que mai el portarà a casa. Amb el Bus Express passa el mateix.

img_1341

La revista Alella té clars i obscurs… Però és com l’Alella perfecte que ens venen desde la revista. Alella em recorda a una mescla de “twin peaks” i “Wayward Pines”. Darrerament no deixo de llegir que darrera del govern i de l’alcalde s’amaga una dictadura encoberta i protegida per una majoria absoluta que actua amb fredor.

Provo de trobar el Suc al full però apart dels horaris de les farmàcies i els comentaris de l’oposició tampoc hi trobo el què. També em pregunto si cal que em comuniquin, que es comuniquin amb mi. Amb quina part subvencionem els veïns d’Alella aquestes publicacions? (les dues) i quin impacte té això al nostre IBI i també al famós rebut de l’aigua?

Em quedo amb una dada al·lucinant: 12.000 euros per les finestres del Fabra per el soroll que generarà el nou carrer de Can Calderó.

Hi ha coses Andreu (i equip) que mai més tornaran a ser com abans. Seran pitjors, i serà una gran llàstima de llegat. Però tenim la mala sort com li deia avui a algú de l’oposició que la gent sovint recorda la tonada i afortunadament per molts….oblida la lletra.

Per cert, com es diuen els nens que ballen davant el nou espai de luxe, l’habitació infantil sortirà a 300 i escaig la nit? Son d’Alella?img_1338

0 comments on “Alella, Revista, Full i tristor

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: