Alella Cosas que me gustan

Revista Alella: Ego te absolvo a pecattos tuis

Desde aquí m’agradaria disculpar-me davant la revista Alella, i els seus components, demanar un Ego Te Absolvo, i agrair que fessin, altre cop, un pas endavant

Suposo que per escriure de tant en tant, com faig, o simplement per fer-ho, un ha de sentir-se important. Deu ser important el que dic, per perdre-hi el temps a posar-ho en paraules. A vegades oblides que la gent no et llegeix, i a vegades et penses que en son menys dels que son.

 

Suposo que a força de pensar que és, ets, important, et creus tant per sobre del bé i del mal, que tens poca cura en tractar a la gent, i també, a les institucions que representen.

Enfi, aquest article serà bastant curt, i és bàsicament un acte de constricció, i ara que s’acosta setmana santa, com que esta de moda, el faig.

 

Fa vora un any la gent de La revista d’Alella se’m van apropar, com ho van fer amb el Dani suposo i també amb l’estrella, perquè escrivíssim a la seva revista. A l’època teníem el 08328 a tutti pleni i ens van proposar de col·laborar. Els vaig tractar bàsicament, malament. Amb bastant poc respecte…diguem que amb una delicadesa protohistòrica, i d’imbecils.

 

Desde d’aquí m’agradaria rectificar una mica, no gaire tampoc, perquè tampoc és qüestió d’exagerar… (no sigui que es pensin que son la pera marinera).

Quan el Oscar 422=16 se’m va tornar a acostar i em va dir, “vinga Jordi, escriu per nosaltres una mica”, no m’ho creia, però era veritat.

Desde aquí m’agradaria disculpar-me davant la revista Alella, i els seus components, demanar un Ego Te Absolvo, i agrair que fessin, altre cop, un pas endavant i em tornessin a demanar (van suplicar??) ;)) que escrigués com a col·laborador malgrat la meva reacció altiva la primera vegada.

IMG_2217.JPG

Gràcies.

0 comments on “Revista Alella: Ego te absolvo a pecattos tuis

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: