Alella Politica

Gloria Mans: PSC – Alella Primer

continuarem treballant com fins ara, per la convivència, la qualitat de vida i el bé comú de tots els veïns i veïnes

Per Alella Primer-Candidatura de Progrés, l’equador d’aquest mandat és la continuitat d’un treball en comú desenvolupat en els darrers anys i en els que hem estat formant part de l’equip de govern conjuntament amb ERC-La Garnatxa des de 2004 i amb ERC+SumemxAlella des de 2011 fins a l’actualitat.

Pel que fa a aquests dos anys de mandat, en fem una valoració força positiva, tant per la bona entesa a l’hora de consensuar projectes amb l’equip de govern, com per la possibiitat de donar continuitat a projectes iniciats en l’anterior mandat i que es van consolidant any rera any.

En aquest sentit el PAM aprovat pel Ple posa sobre la taula totes aquelles propostes que portàvem els partits polítics a govern en els seus programes corresponents i que moltes d’elles ja s’els ha pogut donar acompliment i d’altres en les que s’hi està treballant per fer-les realitat en aquest mandat.

La posada en marxa del nou espai d’arts escèniques o la remodelació del camp municipal d’esports són dues de les grans inversions de les que ben aviat podran gaudir la gent del nostre poble. Però d’altra banda, com a socialistes i formant part d’un govern d’esquerres, continuem apostant per les polítiques d’atenció a les persones, a apropar l’esport en tots els àmbits i a dinamitzar l’economia del municipi a través dels seus comerços, dels porofessionals i de les empreses d’Alella que són part fonamental per al desenvolupament del nostre poble.

Pensem que hem treballat per fer un municipi més modern i més segur en molts aspectes, mantenint l’esperit i l’essència del que ha estat sempre Alella i la seva gent, tot i ser conscients que encara queden coses per millorar. Per aquest motiu continuarem treballant com fins ara, per la convivència, la qualitat de vida i el bé comú de tots els veïns i veïnes d’Alella.

 

 

 

 

0 comments on “Gloria Mans: PSC – Alella Primer

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: