Alella Cosas que me gustan Cosas que no me gustan Humor Negro. Politica

El Full d’Alella, setembre 2017

entenc que la CUP-Alternativa no en pengi cap: son assemblearis. Entenc que el PDeCAT tampoc, estètica i estàtica. La Marzo continua amb la seva que ampliada ja va ser motiu de anàlisi per l’Estrella Esteve... ERC no en posa cap perquè com que no tenim clar el futur del seu “líder” (ha quedat molt Coreà), potser un dia d’aquests ens sorprenen amb un de mes jove però amb la mateixa barba

És colpidor, de fet el full d’Alella es dels més colpidors que he llegit mai, i si bé volia abandonar la “Selva del Full d’Alella”, aquest cop crec que no ho podia fer.

En primer lloc, una nota per l’excel·lentíssim, Després de penjar al seu Facebook que no ens canviarien com a societat, demanar quasi de genolls que “ no s’embrutés” el seu mur amb comentaris de caire polític després dels lamentables fets de les rambles del dia 17, ens trobem una editorial, feta de pressa i corrents mesclant els “no tenim por” amb el 1 d’Octubre, i convidant-nos a votar. Sincerament crec que l’editorial del Full hauria d’estar dirigit al poble, i parlar del poble, i recordo que al final del mateix panegíric, les forces, incloses ERC, tenen un espai per parlar del que més els convingui. Apreciat Excel·lentíssim, El Full, que paguem tots, demana la comunicació d’un Alcalde i no la de un candidat o partit, per això té el seu partit la plana 10.

El que m’ha colpit de veritat son dues coses:

 • la foto de la plana 12, on la Bloss amb un excel·lent català, ens explica les raons per les quals en Junqueras es el VanHelsing de la operació referèndum (qué malo es el Junky, coño!!). I em preocupa molt que la sola cosa que tinguem a la foto son les dues banderes. Señora Bloss: dónde està?? Mi Casa, Telefono? Espero que no hagi caigut de la nau perquè si no, no sabríem de què parlar. … I parlant de fotos?

PP alella

Les fotos: entenc que la CUP-Alternativa no en pengi cap: son assemblearis. Entenc que el PDeCAT tampoc, estètica i estàtica. La Marzo continua amb la seva que ampliada ja va ser motiu de anàlisi per l’Estrella Esteve… ERC no en posa cap perquè com que no tenim clar el futur del seu “líder” (ha quedat molt Coreà), potser un dia d’aquests ens sorprenen amb un de mes jove però amb la mateixa barba; i la meva apreciada Gloria continua amb aquella foto que li van fer fa tants anys, i que queda tant bé.

 • I la següent es la Plana 5 on se’ns anuncia que s’estrena la Audiència Publica prèvia. Aquesta Audiència Publica Prèvia té unes regles de participació molt clares:
  • Primer t’has d’inscriure, dient del que vols parlar a través de la web, o presentant una instancia (que es responen poc, tard i malament), o apuntant-te a una llista que es penjarà amb un clau o xinxeta a l’entrada de la sala de plens. Mitja hora abans de que comenci el ball. Val el Facebook de l’excel·lentíssim també, sembla que s’hi resolen moltes coses al 2.0 Andreu Francisco
  • Tens tres minuts per explicar el que vols i després 1 minut per replicar al que se’t contesta, i ho farà l’Alcalde o el Regidor. Si no poden respondre s’obliguen a respondre en un plaç de 20 dies…. (com les instancies?)
  • Sols pots parlar d’aspectes de competència municipal…

IMG_4062

No he pogut evitar recordar aquella escena dels Monty Python on en pobre Brian té audiencia, on parlen de la gent d’alella, i les seves dones i Blogers….

…., i tampoc pensar en moltes coses:

 • Qui decideix què és competència municipal?
 • La llista que es posarà a disposició del públic mitja hora abans… ens permetrà el contrapeu?
 • Com afectarà la majoria absoluta al que es vulgui presentar?
 • No trobeu que és una mica una pràctic estranya tenint en compte que desde fa mesos sembla que tenim un ple constant als diferents facebooks i twitters del poble?
 • Podrem portar mitjans tècnics per fer projeccions de fotos vídeos etc? Per acompanyar els nostres tres minuts de gloria?

Just a sota tenim la noticia de la Sindicatura de Greuges Municipal. Em pregunto dues coses: qui s’hi proposarà, i quan de temps passarà el o la Síndic resolent els problemes dels 3 minuts. Per cert m’encanta el temps: 3 minuts es el temps que dura un assalt de boxa no? Esperem que acabi millor.

 

0 comments on “El Full d’Alella, setembre 2017

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: