Alella Politica

Així no Andreu Francisco…

Andreu si us plau, aterra a la realitat del poble, desperta i oblida el “Informar-te que el cost per a l’Ajuntament de la teva demanda es limita a l’estona, realment gens significativa, per a la instal·lació de la banderola”.

Avui el nostre alcalde ha donat potser la raó a tots aquells espanyolistes o constitucionalistes que acusen al govern de Catalunya de malversació de fons. A una pregunta directa de qui pagava totes les banderes i pancartes o sobretot que la brigada municipal les pengés i les despengés, crec que ha estat en Miquel Martinez Dominguez, el nostre adorat alcalde ens ha confirmat que ell fa i desfà com vol i quan vol, i que al cap i a la fi, les estonetes de la nostra brigada municipal son gratuïtes, o no valen res comparat amb els milers de policies que el estat espanyol aboca als carrers. Però crec que els paguem… i de manera més directa als de la brigada, que pobres ells, han de fer el que els diuen tant si els plau com si no.

Darrerament l’Andreu Francisco fa un honor al nom que se li va atribuir durant les darreres eleccions, és cap, braç i cervell del seu Franciscanisme més exacerbat, perdent de vista la diferencia que hi ha entre el municipi i les seves idees personals i polítiques que molts, sigui dit, compartim. Però quina és la diferencia entre creure cegament en la República i els fons públics?

Anem per passes i poques passes: em semblen bé les pancartes, em semblen bé les estelades, soc votant de ERC, però ja no a nivell municipal. La segona passa seria que comparteixo tots i cadascun dels anhels de república i independència que potser el nostre Alcalde, i dic potser, sent. La raó per la qual jo JA NO voto ERC a Alella és sigui dit, El Franciscanisme que en Francisco aplica a cop de vara i claca. Diem-ho diferent: entenc que faci els ulls grossos quan l’ANC penja els cartells, o les banderes, però deixo de entendre que l’Ajuntament o l’Andreu Francisco i acòlits, facin us de les seves prerrogatives i els nostres serveis, per fer-ho. Jo col·laboro amb els dos, amb la ANC perquè vull, i amb l’Ajuntament perquè toca, però entenc que els primers serveixen a un ideal, i el segon a una voluntat de Res Pública, que és molt diferent a república en el sentit d’avui.

Apreciat Andreu: les hores dels de la brigada no son teves, de fet no son ni de ERC ni de l’independentisme. Son del Poble, son dels que en una majoria vam votar una opció independentista, però també dels que van votar ciutadans, PP, o Socialistes amb la Mans al capdavant que tant malament has tractat emparant-te en la voluntat de país.

Aquest poble, que malgrat tenir la cara tant neta té mancances com tots, pateix d’un excés de personalisme, de “faig el que em rota”, i d’una absència de municipalisme i un excés de país en molts casos, i un excés sobretot de persona. Ja no ens governa ERC sinó que ens regne l’Andreu Francisco, que decideix a tort i dret sense gaire atenció i molta sordera a les crides de qualsevol dels partits (per molt que siguin de centre o d’esquerre) o ciutadans, que, sent com son independentistes i d’esquerres ens n’adonem que desde els Franciscans han matat el concepte república per instaurar un caciquisme obert i públic desde avui, quan s’admet que es fa servir una estoneta les hores dels components de la brigada municipal en favor de la república “nonata”, de “l’escalf”, del cutre “nos” del whatsapp i sobretot del “em passo el dia penjant fotos meves al instagram”.

Andreu si us plau, aterra a la realitat del poble, desperta i oblida el Informar-te que el cost per a l’Ajuntament de la teva demanda es limita a l’estona, realment gens significativa, per a la instal·lació de la banderola”.

Hi ha molts que comencem a pensar, desde l’independentisme i la república, que has perdut una mica el Nord, i abraces no sabem ben bé què.

Hem de ser pulcres e impol.luts.

 

1 comment on “Així no Andreu Francisco…

 1. Josep Bardes conesa

  Comparteixo plenament amb tu , ahir al ple va ser un bon exemple
  Es van presentar un grup de persones de ciutadans , tinc que dir que tot i que no em representen,, van ser molt respectuosos demanant que s’atures la guerra de llaços i senyeres.
  Les respostes van ser del tot arbitràries i res clarificadores per als demandants. També dir que ,com ens te acostumat als regidors de Gent d’Alella, vam voler mediar i ens van censurar la paraula .
  No es volia un debat. Sembla ser era molt tard

  Me gusta

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: