Alella Politica

Mercè Marzo dimiteix de Gent d’Alella

Josep Bardés que tampoc és d’Alella es sent més identificat que mai amb la formació i promet portar-la al domini absolut de l’ajuntament els propers anys. El primer cop de timó ha estat oferir-se a Andreu Francisco com a ajuda per aprovar els pressupostos del 2018 i ratificar els del 2017.

Després de una nit intensa on sembla que en Josep Bardés va posar entre les cordes a la directiva de Gent D’Alella, aquest matí, Mercè Marzo ha deixat el seu càrrec executiu dins la formació i ha declarat que per molt que ho hagi provat durant anys al no ser Gent d’Alella de veritat no pot continuar representant aquesta força política.

Josep Bardés que tampoc és d’Alella es sent més identificat que mai amb la formació i promet portar-la al domini absolut de l’ajuntament els propers anys.

El primer cop de timó ha estat oferir-se a Andreu Francisco com a ajuda per aprovar els pressupostos del 2018 i ratificar els del 2017.

Andreu Francisco, amb necessitat de incorporar algu més al govern després de la for agitació de Gloria Mans ha declarat que s’ho pensarà durant la setmana que segons ell passarà desenganxat del facebook, instagram, twitter i els selfies, a les celles del Monestir de Montserrat

Sembla que finalment alguna cosa es mou a la política municipal.

Desde Opinaras.com, així com desde el 08328alella volem donar les gracies a Mercè Marzo per tota la entrega al poble, els globus, els bolis, i les propostes, i desitgem i augurem un gran futur al Josep Bardés.

3 comments on “Mercè Marzo dimiteix de Gent d’Alella

 1. 😂😂😂 Ja deia jo que avui m’he llevat més lleugera !!!

  Me gusta

 2. Josep Bardes conesa

  Pues jo no puc ni mourem
  Ademes no sento les cames
  😅😅

  Me gusta

 3. Josep Saurí

  Per fi podrem salvar “els escolapis” ja que amb la colaboració de la Mercè al govern municipal i el Sr. Alcalde desconectat durant 7 dies de facebook, twitter, WhatsApp etc. Podrem trobar al “rus” , “xino” per fer aquest famós hotel de luxe.
  Gràcies Mercè

  Me gusta

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: