Alella Cosas que no me gustan Politica

Llaços negres per Alella.

ja no és un tema de Catalunya o no, parlem d’humanitarisme, parlem de dignitat, de democràcia, d’amor. Ens fan mal i ens volen escorxar. I ens el fan i ens escorxen

Llaços negres, els hauríem de penjar negres, a tots els arbres, balcons, a tot arreu on poguéssim grimpar-hi. Hauríem de penjar-los davant de tots aquells que es riuen de la gent que és a la presó, de la gent que es va arriscar el dia 1 d’octubre.

Al nostre poble els coneixem perquè comenten a cara descoberta, amb més fatxenderia que cultura, la realitat diària del poble. Tenen noms i cognoms i sabem qui son. De la mateixa manera que ells saben qui som. Som així: transigents. No ens cal empresonar-vos, no ens feu por.

Sou gent petita.

Tots sabem qui son, i no responem, per molt que ho sabem, a les seves agressions constants, el seu plaure’s dins la desgracia d’un poble que té Polítics a la presó perquè si son Presos polítics, el plaure’s al dolor de les famílies. De nanos que tenen la mateixa edat que els vostres.

Els miro i me’ls escolto. Me’ls escolto i els llegeixo, i pateixo que els meus fills comparteixin els seus espais comuns. Pateixo que hagi de creuar-me’ls, sento un fàstic absurd per haver de trepitjar els mateixos carrers que ells: els que odien, els que no escolten, son gent petita, hooligans, estúpids. Gent que embruta.

Quan els interpel·lo, la seva resposta es el despreci, el silenci absolut. Deuen estar més preocupats per arrencar llaços grocs, agredir amb el passamuntanyes posat, insultar… Son gent petita, violenta, baixets, i estrets de mires.

Llaços negres, hauríem de penjar llaços negres a tot arreu, per tot arreu, perquè ja no és un tema de Catalunya o no, parlem d’humanitarisme, parlem de dignitat, de democràcia, d’amor. Ens fan mal i ens volen escorxar. I ens el fan i ens escorxen. Utilitzen la nostra policia per trencar-nos, per pegar-nos.

No actuem com a grup, ens eduquem, i eduquem, en el respecte, en l’amor en el diàleg, en, fins i tot, aguantar els vòmits davants els nostres veïns, que se ne’n foten del dolor dels demés, perquè és això el que feu.

Però potser, tant d’amor no és bò. Malgrat la diferencia, això a segons quins llocs no succeiria. Som un poble pacient.

Continuo pensant que em cal un futur on hi càpiga tothom, fins i tot gent petita com la que tenim al poble, però els llaços haurien de començar a ser negres, llaços que ens recordin que tenim gent a la presó i que no en sortirà mai, llaços negres perquè aquest blog rep comentaris i amenaces, llaços negres perquè el feixisme esta a l’ordre del dia, llaços negres perquè la involució cerebral i intel·lectual d’alguns ens ensenya i ens confronta amb el pitjor dels futurs, llaços negres perquè ens volen matar, aniquilar, callar, acollonir com a poble.

No podreu, perquè sabem qui sou, i som molts, molts més que vosaltres i quan arribi el moment de l’instint, del baixar al confí dels fons de l’animalisme més basic, serem implacables, i davant la vostra baixesa, el vostre comportament, us oferirem la mà i altre cop, amb un somriure als llavis, us oferirem el camí de la llum.

La vostra involució ens fa brillar, brillem sense vosaltres. Brillareu amb nosaltres.

0 comments on “Llaços negres per Alella.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: